2777
2789

بخدا نه امسال مسافرت رفتم نه چیزی خودم افسردم هزارتا مشکل دارم بعضیا تا فهمیدن کرونا اومده سریع بارو بندیل بستن رفتن سفر حالا ما یه چهار روزگفتیم بریم حرم دلتنگ امام رضاییم همه میگین نیا بابا بخدا بقرآن درک میکنم وضعیت خیلی بده دتغونه وضعیت شهرماه سیاه بود یعنی فکرمیکنین من خودم نگران نیستم خودم استرس ندارم چرا بخدا من خودم بدترم من خودم مشکل دارم دارم قرص میخورم بخاطر استرس من خودم بیشتر به فکرشمام که شمارو آلوده نکنم مطمئنم باشین من خودم بیشتر نگران خانوادمم که رعایت کنم که کسی آلوده نشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای دو سال یبارم نمیرم زیارت من. حرم میرم برا کتابخونه. کتاب بگیرم. دو روز بعدم میرم. بخاطر تو میرم ...

منم شنیدم چرا؟؟

من اهوازیم ولی هرسال میام پابوس

ولی شنیدم مییگن اکثر مشهدیا خودشون دیر به دیر میرن

فکر کنم برای شلوغی باشه

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
وای دو سال یبارم نمیرم زیارت من. حرم میرم برا کتابخونه. کتاب بگیرم. دو روز بعدم میرم. بخاطر تو میرم ...

آدم وقتى يه نعمتى داره قدرشو نميدونه😔 ازت بى نهايتتتتت ممنونم ... يادت نره بهشون بگى دوباره باهم ديگه دعوتمون بكنن آ،، بگو من طاقت ندارم تنهايى بيام حرم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 به امام جواد سه بار قسم شون بده بگو يه بار ديگه جوابم بدن قوووووول ميدم ايندفعه مواظب باشم😭😭😭😭😭😭

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
منم شنیدم چرا؟؟ من اهوازیم ولی هرسال میام پابوس ولی شنیدم مییگن اکثر مشهدیا خودشون دیر به دیر میرن ...

خب نمیدونم شاید. از اول همینجا بودیم دیگه عادی شده😁 همون دو سال یبارم که بخایم بریم  قسمت ضریح نمیریم میگیم زوارا گناه دارن بذار راحت زیارت کنن بدور از شلوغی. من شخصن اینجوریم

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
بخدا نه امسال مسافرت رفتم نه چیزی خودم افسردم هزارتا مشکل دارم بعضیا تا فهمیدن کرونا اومده سریع بارو ...

اگه رفتين ميشه لطفا به ياد منم باشين؟!😔

✨واسه رسیدن منم به تنها آرزوم دعا کنید 🙏🏼مرسى❤️✨ 🌹 اللهم صل على محمد وآل محمد🌹 😌ناشنوا باش...وقتى همه از محال بودن آرزویت مى گویند😌 ⛈فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا : به یقین با (هر) سختی آسانی است! 🌤
خب نمیدونم شاید. از اول همینجا بودیم دیگه عادی شده😁 همون دو سال یبارم که بخایم بریم  قسمت ضریح ...

منم خودم از اهواز بلند میکنم میام مشهد نمیرم سمت ضریح از دور سلام میدم شرمند بو غرفق که بهم میخور میارم بالا میترسم 

ولی اجی جان التماس دعا دارم

من بچمو نذرش کردم هنوز قسمت نشد بیارمش طفلیو

💛💚💙خودت را به خدا و دیگران را به لیاقتشان بسپار💚💙
چشم حتما حتما فقط دعا کن برم ان شاءالله که مشکلت حل میشه

از تهههه دلم دعا ميكنم ايشالا شما برين، من اگه طاقت شو داشتم تنهايى برم هرجورى بود خودمو ميرسوندم به صحن شون چون هيچوقت منو دست خالى برنگردوندن و مطمئنم جواب ميگرفتم ولى نميتونم اينطورى برم😭😭😭😭😭😭 

🥺🥺🥺پس اگه رفتی لطفا برا منم دعا کن🥺هر سال میرفتیم‌مشهد امسال برام شده حسرت😔😔التماس دعا💖

چشم حتما ان شاءالله بطلبه برم منم هرسال میرفتم مشهد ولی پارسال نرفتم اینقدر حسرت به دل موندم که نگو خیلی دلتنگ مشهدم

حتمن🤗

هرچقدرررررررر بگم ممنونتونم كم ايشالا كه هرچى ميخوايد خدا بهتون بده ❤️❤️❤️😭