2777
2789

بله

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

زدن بچه یک طرف از طرف دیگه بچه اگه دختر باشه ک عصبی و فراری میشه اگه پسر باشه میشه یکی بدتر از باباش

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باید دلیل عصبانیتش رو پیدا کنی اگه مشکل اعصاب داشته باشه باید بره پیش روانپزشک و دارو مصرف کنه ولی ا ...

منم اینطوریه شوهرم خیلی زود شیر میشه

دوست داشتن کسی که لایق دوست داشتن نیست اسراف محبت است
باید دلیل عصبانیتش رو پیدا کنی اگه مشکل اعصاب داشته باشه باید بره پیش روانپزشک و دارو مصرف کنه ولی ا ...

کدوم مشاور رفتی

کدوم مشاور رفتی

من مثلا شوهرم هیئتی بود گفتم خسته شدم خودت مشاور پیدا کن آخه هر مشاوری رو قبول نمیکرد مشاور هیئتشون رفتیم وقتی مشاور طرف منو گرفت جا خورد خیلی هم خسیس بود الان خداروشکر خیلی فرق کرده قبل هرکاری باهام مشورت میکنه ، خانه بهداشت محلتون بری مشاورهارو بهت معرفی میکنن این شماره رم ۰۲۱۶۵۲۵۸۷۰۷ بچه های نی نی سایت دادن میگن مشاور خیلی خوبیه ، ولی مهمتر از هرچیزی اینه که خودت رو تغییر بدی تا طرفت هم تغییر کنه هیچوقت نباید نشون بدی که خانوادت پشتت نیستن این خیلی مهمه که بدونه تو هیچوقت تنها نیستی و خودت از پس خودت بر میای ولی همه اینارو با خوش اخلاقی وغیر مستقیمم بگو زمانی که هیچ بحثی بینتون نیست 

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
من مثلا شوهرم هیئتی بود گفتم خسته شدم خودت مشاور پیدا کن آخه هر مشاوری رو قبول نمیکرد مشاور هیئتشون ...

ممنونم در حال حاضر باوجود اینکه شوهرم خ لجبازه و زورگو هس درحقم بدی کرده خیلی دلم بدرجور گرفته و شایدم تنگ شده

ممنونم در حال حاضر باوجود اینکه شوهرم خ لجبازه و زورگو هس درحقم بدی کرده خیلی دلم بدرجور گرفته و شای ...

بد به دلت راه نده انشالله که همه چی درست میشه

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید