آیهاناورهان مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 712 عنوان خانم های باردار کی پودر لیدی میل مصرف میکنه؟ 69 بازدید | 10 پست دوستان لطفا از تجربباتتون در این مورد با مکمل های مشابه و تاثیرش بگید ممنونباید دکتر تجویز کنه یا هر کسی میتونه بخوره؟! صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه... 1399/05/11 | 23:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78654 اگر بچه کم وزن باشهدکتر میده تیکر تولد چهار سالگی پسرم
absharetalaiiii عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 2893 خیلی عالی هست مادر میشه گوله انرژی ولی بعد تولد بچه ؛بچه حساسیت میگیره من بچه خودم حساسیت پوستی گرفت ولی خودم تو بارداری انرژیم تمومی نداشت سره حال و قبراق بودم همش سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
آیهاناورهان مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 712 اگر بچه کم وزن باشه دکتر میده با توجه به برنامه غذایی که هز کارشناس تغذیه گرفتم کمتر از اون برنامه میتونم بخورم ، برای جبران میخوام از مکمل استفاده کنم صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78654 با توجه به برنامه غذایی که هز کارشناس تغذیه گرفتم کمتر از اون برنامه میتونم بخورم ، برای جبران میخوا ... زیاتیش برای بچه رفلاکس میارهحواستون باشه تیکر تولد چهار سالگی پسرم
آیهاناورهان مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 712 خیلی عالی هست مادر میشه گوله انرژی ولی بعد تولد بچه ؛بچه حساسیت میگیره من بچه خودم حساسیت پوس ... چه جور حساسیتی؟ چیکار کردی؟ از کجا فهمیدی به خاطر مصرف اون بوده؟ صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
آیهاناورهان مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 712 زیاتیش برای بچه رفلاکس میاره حواستون باشه والا میترسم استفاده کنم ، عوارض دیگه ای هم داره؟ صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
**عروس_کوچولو** عضویت: 1390/03/01 تعداد پست: 78654 والا میترسم استفاده کنم ، عوارض دیگه ای هم داره؟ نه تیکر تولد چهار سالگی پسرم
آیهاناورهان مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 712 نه ممنون صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...
absharetalaiiii عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 2893 شما خواستی مصرف کنی از دکترت حتما بپرس مطمین که شدی مصرف کن سلامتی اون رفیقـی که مجازیهاما یه جوری برات سنگ صبوره که هیچکدوم از رفیقای واقعیت به گرد پاش هم نمی رسن . . .
آیهاناورهان مدیر استارتر عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 712 شما خواستی مصرف کنی از دکترت حتما بپرس مطمین که شدی مصرف کن ده روز مونده به وقت دکترم😑 صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...