2777
2789
عنوان

نمیشه ک نمیشه

162 بازدید | 12 پست

من هی میگم فراموشش کنم، حالا دست روزگار ول کن ما نیست انگار

گرفتاری شدم بخدا😑

اول  با خودم گفتم تا مطمین نشدم نیام اینجا نگم، شمارو هم ناراحت نکنم

ولی دیگه نتونستم تنهایی تحمل کنم این فاجعرو😑😑

امروز از یکی از مدیرا شنیدم ک احتمالا  رییس منو ببره شعبه "اون"

چون ی همکارمون موقتا انتقالی گرفته و تا چند وقت بخاطر ی مسئله ای میره ی شهر دیگه و اون شعبه حتما ب نیروی جایگزین نیاز داره(شعبه ای که الان هستم هم بهم نیاز داره ولی اون شعبه غیر ممکنه اگه یکی جایگزین اون همکارمون نیاد/فعلن هم وضع  شعبه ما بهتره، احتمالا اگه نیروی جایگزین از بیرون اداره نیارن ۹۹ درصد منو میبرن اون شعبه)

فکر کنین هر روز ببینمش....

گویا خدا تا دهن منو صاف نکنه ول کن نیست(ببخشید اینطوری گفتم ولی دیگه صبرم سر اومده)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعید میدونم. ایتطوری هر لحظه دیدنش دل کندنمو سخت تر میکنه خدایا چی میخواد سرم بیاد...

اینقدر خودتو اذیت نکن بسپارش به زمان شاید بیشتر دیدنش کمک کنه برات عادی تر بشه شاید منجر به شناخت بیشتر اون نسبت به تو بشه و ابراز علاقه کنه شاید تو یه رفتاری ازش ببینی خیلی راحت از دلت بره  سخت نگیر اگر واقعا این جابجایی اتفاق بیفته مطمئن باش بی حکمت نیست

اینقدر خودتو اذیت نکن بسپارش به زمان شاید بیشتر دیدنش کمک کنه برات عادی تر بشه شاید منجر به شناخت بی ...

جابجاییه مطمینا باعث میشه از این سکون در بیام، بابت خوب و بدش نگران نیستم، بابت این نگرانم نکنه  این سکون همچنان ادامه پیدا کنه و شبیه ی همکار عادی بشم واسش ، و هر روز جلو چشمم باشه و بیشتر اذیت شم

ولی اگه باعث شناخت بشه ک خیلی خوبه، یا اون شاید پا پیش بذاره یا اینکه شاید من ازش دل بکنم

سپیده جون چقدر خوب میشه اگه بری شعبش دیگه هر روز خدا میبینیش ....خوشبحالت

ولی اگر رفتی شعبش حتما از این فرصت استفاده کن....

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

اتفاقا اگه بری اونجا چون هر روز میبینیش بیشتر سر از کاراش درمیاری ....حتی میتونی بفهمی کسی تو زندگیش هست یا نه....خداکنه بشه😍😍😍😊

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
سپیده جون چقدر خوب میشه اگه بری شعبش دیگه هر روز خدا میبینیش ....خوشبحالت ولی اگر رفتی شعبش حتما از ...

خدا نکنه برم

تحمل اینکه همه روز ببینمشو ندارم

ببین چقدر خستم ک دارم این حرفو میزنم

خدا نکنه برم تحمل اینکه همه روز ببینمشو ندارم ببین چقدر خستم ک دارم این حرفو میزنم

از خدا میخوام هر چیزی که صلاحته برات پیش بیاره اگر رفتنت صلاحه بری اگر نیست نری

ولی اگر رفتی بدون حکمتی توش هست....