2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از چی اینجور شده عزیزم ؟ 

آب کم میخوری؟

حساسیت به چیزی مثل گردوخاک موادشوینده اینها داری؟

پوسته هاش کنده میشه؟ خون هم میاد ؟

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا

منم دستم خشک اگزما دارم شب تا صبح باید کرم بزنم کرم عسل تازگی گرفتن بنظرم بد نیست خوبه 

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
از چی اینجور شده عزیزم ؟  آب کم میخوری؟ حساسیت به چیزی مثل گردوخاک موادشوینده اینها داری؟ پو ...

اره فک میکنم برای مواد شوینده باشه مخصوصا الانم که کرونا اومده بیشتر 

از این اکانت دو نفر استفاده می کند💫
چه ابرسانی مارک خوب سراغ داری؟؟

من پریم خریدم ۸۰ ولی اونجوری که باید برامن تاثیر نداشت ولی دوسه هفته ای هست سوپکس خریدم از دیجی کالا خیلیم ارزون بود و خوب بوده واسم.بستگی به پوستت داره

🍃🌿🐾
اره فک میکنم برای مواد شوینده باشه مخصوصا الانم که کرونا اومده بیشتر 

کرم آبرسان ویتامین سی خیلی عالیه استفاده کن عزیزم 

مواد شوینده رو به هرکدوم حساسیت داشتی عوضش کن به داروخونه بگو کدوم بهتره تا بهت بگن یا به فروشنده مغازه 

ارامش ان است که درهرگام بدانی دست تو دردست خداست ❤😊  ... یادمون نره قرار همو زیر پستها ضایع کنیم        برای حاجت دل همه بگیم یاعلی  محترم جانی که پیام منو جوری ریپلای میکنی که بعدش متوجه میشی نه این مثل من ... نیست ،این تاپیک مخصوص شماست ، خوش باش 😁 بیا اینجا
من پریم خریدم ۸۰ ولی اونجوری که باید برامن تاثیر نداشت ولی دوسه هفته ای هست سوپکس خریدم از دیجی کالا ...

ممنون عزیزم پوست شما خشکه؟

از این اکانت دو نفر استفاده می کند💫