2777
2789
عنوان

طلاق و خیانت

651 بازدید | 61 پست

دو هفته بود میدیدم اخلاق نامزدم عوض شده شک کرده بودم ولی نمیخواستم گوشیش رو چک کنم نمیدونم چرا ترس مانعم میشد 

امروز بهم گفت عشق سابقش از شوهرش طلاق گرفته و برگشته سمتش. بهم گفت من عاشق اونم هنوز . با تو بخاطره اصرار خانوادم ازدواج کردم. گفت کسی چیزی نفهمه فقط بگیم تفاهم نداشتیم و توافقی جدا بشیم. گفتم مگه به همین راحتیه؟! همه چی به کنار تو یه ماه با احساسات من بازی کردی و الان هم  غرورم رو شکستی.گفت مهریه ات رو میدم(۱۴تا سکه است مهریه ام). منم به زور جلو خودمو گرفتم که گریه نکنم پیشش. ادا آدم قوی هارو دراوردم و حلقه رو از دستم دراوررم و گذاشتم جلوش

الان دارم خفه میشم دارم میمیرم به کسی هم نمیتونم چیزی بگم اصلا نمیدونم چیکار باید کنم توروخدا بگید چیکار کنم حالم خوب بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برو خدا رو شکر کن سور بده که همین اول کاری فهمیدی وگرنه یه عمر باید میسوختی و میساختی خدا دوست داشته که الان بهت رک. میدونم سخته اما مردی که دوست نداشته به چه دردی میخوره

نمیشه که بیاد تو زندگیت و راحت بره به همه جریان رو بگو به پدر مادرش و پدر مادرت بعد جدا شو این کارو بکنی پدر مادرش نمیزارن اون دختره رو بگیره تو هم انشاالله یه پسر مناسب پیدا میکنی 

بگو به همه میگم چرا نگم به پدرشوهر مادرشوهرتم بگو طلاقم نگیر تا ببینم چه گهی میخوره طلاق نگیر اصلا از حرصش ببینم دختر میمونه یا نه شماره دختره روهم میتونی گیر اوردی بگو از زندگیم پاتو بکش میدونم ارزش نداره برا ادم خیانتکارا شاید خیلیاتون با نطرم مخالفید ولی من باشم از لج طلاق نمیگیرم ودهن دختره روهم سرویس میکنم اهل تلافیم دیگه 😊

من از بچگی عاشقش بودم همسایمونه 

الهی  عزیزم لیاقتتو نداشته

چقد دختره پستتتتت بوده وتواین تایم اومده سمتش مطمعن باش خدا ازشون نمیگذره

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚