2789
عنوان

حالم خوب نیس :(

116 بازدید | 13 پست

حوصله ی هیچکسو ندارم

وقتی اینجوری میشم یه دعوایی با بقیه ( پدر مادر نامزد)

درست میشه 

چیکار کنم ک درکم کنن کاری بهم نداشته باشن؟

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

چقد بدبختم ک واس اینکه حالم بده هم باید جواب پس بدم😔

دوستت دارم ، منو ببخش ، سپاسگزارم ، متاسفم 🤍میشه اگه امضامو دیدی یه صلوات واسه سلامتی امام زمان بفرستی ؟ ⁦❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شاید نزدیک پریودیته

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
خیلی شفاف و واصح بگید یخورده حال روحیم به هم ریخته ، نمیدونم چرا ، یه نصف روز تنها باشم خوب میشم . ه ...

نمیفهمن ک 

پیگیر حال خودت باش 

آدم ها تحمل نمیکنن  که تو حالت خوب هست یا نه 

مشاوره برو 

ممکنه یک مساله باشه که کمک کنه راحت تر عبور کنی 

یا احتیاج به دارو داشته باشی 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
پیگیر حال خودت باش  آدم ها تحمل نمیکنن  که تو حالت خوب هست یا نه  مشاوره برو& ...

وضعیت ویتامین ها بخصوص ویتامین دی رو هم چک کن 

و اینکه میگی پریود هستی میتونه مربوط به اون هم باشه 

اگر مربوط به اون هست توجه کن بهش و به خودت رسیدگی کن و خلق خودت رو این چند روز بالا نگه دار 

از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمی‌مونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و‌ توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!

میدونی ادم یه موقع های نیاز داره که با یکی صحبت کنه که هیچ قضاوتی درموردش نداشته باشه....ادم با حرف زدنه که اروم میشه ....به نظرم یه مشاوره خوب پیدا کن‌ماهی یه دفه دو دفه درمورد دغدغه هات وحرفای دلت باهاش صحبت کن....منم تازه شروع کردم

میدونی ادم یه موقع های نیاز داره که با یکی صحبت کنه که هیچ قضاوتی درموردش نداشته باشه....ادم با حرف ...

از کجا پیدا کنم

از کجا پیدا کنم

منم خودم تقریبا همسن توام معمولا تواین‌سن طبیعیه اینجوری ک من فهمیدم

حتما تو شهرتون چنتا مرکز مشاوره تاپ هست مراجعه کن.... اگرم حوصله مطب رفتن نداری‌....تو نت سرچ کن مشاورای خوبی داره هم میتونی زنگ بزنی هم پیام بدی خیلی هم پیگیر وخوب جواب میدن بعضی سایت ها هم رایگان مشاوره میدن