من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜 از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐 از تبلیغ متنفرم.😤🤮 فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊 لینک کانال پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@ در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
پیگیر حال خودت باش آدم ها تحمل نمیکنن که تو حالت خوب هست یا نه مشاوره برو& ...
وضعیت ویتامین ها بخصوص ویتامین دی رو هم چک کن
و اینکه میگی پریود هستی میتونه مربوط به اون هم باشه
اگر مربوط به اون هست توجه کن بهش و به خودت رسیدگی کن و خلق خودت رو این چند روز بالا نگه دار
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
میدونی ادم یه موقع های نیاز داره که با یکی صحبت کنه که هیچ قضاوتی درموردش نداشته باشه....ادم با حرف زدنه که اروم میشه ....به نظرم یه مشاوره خوب پیدا کنماهی یه دفه دو دفه درمورد دغدغه هات وحرفای دلت باهاش صحبت کن....منم تازه شروع کردم