2777
2789
عنوان

مدل بابلیس

503 بازدید | 14 پست

سلام دوستان میخواستم بابلیس بخرم. 

من فر موی شماره 3 رو خیلی دوست دارم. 

به نظرتون چه مدل دستگاهی فر رو اینطوری درمیاره. 

اگه شما مدل دستگاهشو میدونین عکسشو بگین. 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

ازاینم خوشم میاد

نظرتون چیه؟ 

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هر کی تجربه داره یا مدل دستگاهشو میدونه بگه 

موهاتو وقتی دور میله میپیچی از هم فاصله نمیدی اینجوری میشه با دستگاه معمولی

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
موهاتو وقتی دور میله میپیچی از هم فاصله نمیدی اینجوری میشه با دستگاه معمولی

به نظرتون مخروطی بگیرم یا ساده؟ 

واسه من اینجوریه فرش همین میشه

راضی هستین؟ 

راضی هستین؟ 

زیاد استفاده نکردم ازش ولی اره خوبه

مهربونی ایدز نداره...........تا میتونید بکنید...🤗🤓(عمیق تر کردن امر به معرف و نهی از منکر در باب مهربونی به درخاست دوستان بود😜😎)
به نظرتون مخروطی بگیرم یا ساده؟ 

مخروطی فر بالای موهات درشت تر و وقتی ب پایین برسه نازک تر میشه ببین خودت کدومو دوس داری

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤
باید قطر بابلیست زیاد باشه. اندازه 32 میل مثلا خوبه. از این بزرگ ترم هست ولی به نظرم این بهتره. اون ...

به نظرتون مخروطی خوبه؟