2777
2789
عنوان

من چی بگم ب این ب ظاهرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 66 پست
بخداگفتم نه یک بارهزاااربار... میبینه درست نمیشه وحرفی نداره میگه من همینی ام ک هستم

ببخشید عزیزم سوال بیربط میکنم ...بچه کجایی؟؟؟

شاید یع طوری دیگه داره خودشوو  ا ر ض ا میکنه....

متوجهی؟؟؟ شاید فیلم....میبینه

اگه حتی هفته ای یه بار هم رابطه داری سعی کن عالی باشی....ازش بپرس ببین خواستش چیع؟؟؟ شاید یع چیزی دوس داره که واسش انجام نمیدی ( ببخشید واضح میگماا)

آرام ...و ساکتم....مثل هیروشیما...۸.۲۰ صبح..۶ اوت...۱۹۴۵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید عزیزم سوال بیربط میکنم ...بچه کجایی؟؟؟ شاید یع طوری دیگه داره خودشوو  ا ر ض ا میکنه.... ...

میدونم چی میگی عزیزم... دوتامونم ترک زنجان... اهل خودارضایی نیست ولی فقط نگاه میکنه هم بیرون ب خانوماهم یکی دوبارفیلم... بخداهرکاریییی میکنم حتی کارای ک شایدخیلی ازخانومانکنن وچندششون بشه... ولی میخوام سیربشه نمیخوام چشمش جای دیگه باشه ولی چ فایده.... 

شما به خاطر دخترت باید قوی باشی,و نذاری ایشون سواستفاده کنه.

چیکارکنم 😭😭بخدامنم نیازبه توجه ومهربونیش دارم دوست دارم دلموب چیزی خوش کنم یکی دوسم داشته باشه تاییدم کنه

چیکارکنم 😭😭بخدامنم نیازبه توجه ومهربونیش دارم دوست دارم دلموب چیزی خوش کنم یکی دوسم داشته باشه تای ...

میدونم عزیزم,ولی تمرکزتو از رو شوهرت بردار به نظر من,شاید به خودش بیاد

میدونم عزیزم,ولی تمرکزتو از رو شوهرت بردار به نظر من,شاید به خودش بیاد

میخوام آدم قوی باشم... نمازموبخونم بهش اهمیت ندم بادخترم خوش باشم بعدمیگم من ب امیداین زندگی ازدواج کردم!!! 

میخوام آدم قوی باشم... نمازموبخونم بهش اهمیت ندم بادخترم خوش باشم بعدمیگم من ب امیداین زندگی ازدواج ...

امیدت اول به خدا بعد به خودت باشه,شاید اونم بی محلی روش جواب داد

میدونم چی میگی عزیزم... دوتامونم ترک زنجان... اهل خودارضایی نیست ولی فقط نگاه میکنه هم بیرون ب خانوم ...

یه مدت بهش محل نزارتا خودش سمتت بیاد...هرچقد هم که مقاومت کنه بالاخره یه روز دلش میخاد .....توام عزیزم کمتر واسع رابطه بهش درخواست بده...حس میکنم خودشوو گرفته

درضمن من عشقممم زنجانیه...😍

یه مدت بهش محل نزارتا خودش سمتت بیاد...هرچقد هم که مقاومت کنه بالاخره یه روز دلش میخاد .....توام عزی ...

عزییییزم... انشالله خوشبخت باشین باهم.. چی بگم بخدا... خیلی سختمه بی تفاوت باشم

عزییییزم... انشالله خوشبخت باشین باهم.. چی بگم بخدا... خیلی سختمه بی تفاوت باشم

😂😂😂چی میگی عزیزممممم ولم کرد و رفت...

توامم سعی خودتو بکن یه مدت محلش نده....شاید بهتر بشع