2777
2789
عنوان

من چی بگم ب این ب ظاهرشوهر...

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 66 پست
سر چی کتک خوردی؟؟؟؟؟ دلیل این رفتاراش چیع؟؟؟؟؟

سراینکه وسواسه همش بهم گیرمیده سرچیزای ک فکرشونمیکنی.... سراینکه بی محبت وبی توجه سراینکه اصلادوستم نداره اهمیتی ندارم براش عین خدمتکارم سراینکه حمایتم نمیکنه سراینکه رابطه نداریم

ینی بد تر از شوهرت این هم جنسای خودمونن که میگن چ اشکال داره بذار بره تفریح کنه،انقد غر نزن،مردا از زنای غرغرو بدشون میاد

اگه بدش میومد،زن نمیگرفت

وقتی نمیتونه دل خانمشو به عنوان یک مرد شاد کنه ازدواج نکنه،فک کنم این کوچیکترین مسئولیت یک مرد در قبال زن و زندگیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مخالفم!!!!!!!؟؟؟ صبح کتکم زده فحشم داده سراینکه چراهمش ناراحتی!!! اومده ازسرکارمیگه میخوای بمون میخو ...

وای چشه که اینکارارو میکنه ؟ بچه هم دارید؟

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰

وای وای نگوکه دلم خونه ازدست این مردا شوهرمن صب تاغروب ن زنگ میزنه ن پیام میده درست ساعت یه ربع مونده به ۷زنگ میزنه جومونگ ضبط کن آی حرصم درمیاد منم ضبط نمیکنم ازلجش 

عاجزانه تمنادارم یه صلوات مهمونم کنی💚
اره بچه ی بیچارم دخترقشنگم😭😭😭جلوی اون فحشای بدمیزنه کتک میزنه دادمیزنه میگم نکن بدترجوگیرمیشه بدت ...

عزیزم بیخیال این موضوع نباش هم خودت هم دخترت بشدت اسیب میبینید

دوستان گل تاپیکای جنجالی رفتید منم تگ کنید 😄 مرسی عشقولیا 🥰
ینی بد تر از شوهرت این هم جنسای خودمونن که میگن چ اشکال داره بذار بره تفریح کنه،انقد غر نزن،مردا از ...

همیییییشه خدابهش میگم.... توسن 28سالگی ازدواج کرد.. بامنی ک باانتخاب خونوادم باکسی ک 10سال ازم بزرگتره ازدواج کردم.... کسی ک تواونهمه سال ن کسیودوست داشته نه دوست دختری چیزی داشته نه خواهری پیشش بوده ک بفهمه زن یعنی چی احساساتشونوبدونه... بازورمادرش ازدواج کردومنوبدبخت کرد

سراینکه وسواسه همش بهم گیرمیده سرچیزای ک فکرشونمیکنی.... سراینکه بی محبت وبی توجه سراینکه اصلادوستم ...

خااااااک عااالم تو سر نفهمش کنن😒😒

از اولش همین طوری بوده؟؟؟ خب عزیزم بشین باهاش حرف بزن ببین چع مرگشه...

چرا رابطه ندارین؟؟؟ شاید واسم کم میزاری تو رابطه ...یا توقع دیگه داره....

آرام ...و ساکتم....مثل هیروشیما...۸.۲۰ صبح..۶ اوت...۱۹۴۵
خااااااک عااالم تو سر نفهمش کنن😒😒 از اولش همین طوری بوده؟؟؟ خب عزیزم بشین باهاش حرف بزن ببین چع م ...

اره بودومن نفهمیدم... تو6ماه نامزدی کلافقط جمعه هابعدازظهرامیدیدمش... چون ازصبح خواب بودشبم زودمیرفت خونه... تاعروسی گرفتیم وکم کم میفهیمدم ک ناخواسته باردارشدم

خااااااک عااالم تو سر نفهمش کنن😒😒 از اولش همین طوری بوده؟؟؟ خب عزیزم بشین باهاش حرف بزن ببین چع م ...

من کم میذارم منی ک گرمم ودارم اذیت میشم واون فقط نهااااایت هفته ای ی بار!!!!