2777
2789

به نظر من ای یو ای نکن. یه هزینه الکی و اضافه است. طبیعی باردار نشدی میکرو بکن.

من دو بار ای یو ای کردم. اول نمونه از همسرت میگیرن بعد تو میری تو اتاق عملشون که اتاق عمل نیست البته. رو تخت معاینه میخوابی. با اسپکولوم وازن و دهانه رحم رو باز میکنن. با یه لوله خیلی باریک که اصلا حسش نمیکنه مایع منی شسته شده رو وارد رحمت میکنن. ۲۰ دقه دراز میکشی بعد هم میری خونه. اگه با معاینه داخلی و پاپ اسمیر مشکل نداری اینم خیلی راحته.

به نظر من ای یو ای نکن. یه هزینه الکی و اضافه است. طبیعی باردار نشدی میکرو بکن. من دو بار ای یو ای ...

میکرو چیه مثل آی وی افه ؟؟؟ شما با میکرو جواب گرفتین

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میکرو چیه مثل آی وی افه ؟؟؟ شما با میکرو جواب گرفتین

همه مراحلش همون ای وی افه. ولی طریقه لقاح ازمایشگاهی متفاوته. تو ای وی اف اسپرم و تخمک رو کنار هم قرار میدن تا لقاح صورت بگیره. تو ای وی اف اسپرم رو داخل تخمک هدایت میکنن.

من سیکلم رو شروع کردم. عمل پانکچر یا تخمک کشی رو انجام دادم ولی به خاطر هایپر شدن انتقال برام عقب افتاده. خیلی امیدوارم که نتیجه بگیرم

همه مراحلش همون ای وی افه. ولی طریقه لقاح ازمایشگاهی متفاوته. تو ای وی اف اسپرم و تخمک رو کنار هم قر ...

آجی نتیحه گرفتی منم خبر کن حتما 

خدایا شکرت بخاطر همه چیز 🙂