2777
2789
عنوان

خونریزی جفت خطرناکه خیلی میترسم

703 بازدید | 18 پست

میرم هفته ۲۲ و ده روز لکه بینی دارم امروز دکتر رفتم و سونو کرد و گفت که جفت خونریزی کرده و شیاف داد با امپول خیلی استرس دارم و کلی گریه کردم برام دعا کنین لطفا

خدایا شکرت😍 خدایا کمکم کن

استراحت مطلق باش و آمپول پروژسترون بزن . انوکساپارین هم بزن. پردنیزولون هم بخور. چرا دیر رفتی دکتر؟

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چیزی نمیشه اگه فقط بخوایی 

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

نگران نباش عزیزم.منم سر بچه ام همینجوری بودم..شیاف یک ماه انجام دادم.استراحت داشتم..بعد دو ماه خوب شدم..بعدم زایمان و....ان شالله شما هم به زودی نی نی سالم میاد بغلت...

ما چون دو دریچه روبروی هم..آگاه ز هر بگو مگوی هم....هر روز سلام و پرسش و خنده...هر روز قرار روز آینده..اکنون دل من شکسته و خسته اس...چون یکی از این دریچه ها بسته اس...نه مهر فزون نه ماه جادو کرد..نفرین به سفر که هرچه کرد او کرد.....
استراحت مطلق باش و آمپول پروژسترون بزن . انوکساپارین هم بزن. پردنیزولون هم بخور. چرا دیر رفتی دکتر؟

یه بار رفتم امپول داد ولی خوب نشدم الانم فقط شیاف و هفته ای یه امپول دارم بقیه داروهایی رو که گفتی دکتر تجویز نکرد

یه بار رفتم امپول داد ولی خوب نشدم الانم فقط شیاف و هفته ای یه امپول دارم بقیه داروهایی رو که گفتی د ...

برو پیش پریناتالوژیست. یا پزشک بارداری های پر خطر. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 
اخه اینجا همچین دکتری نشنیدم 

خب پس مراقب خودت باش و استراحت مطلق کن. سرویس هم فرنگی برو

منم هفته 13خونریزی شدید به حدی ک انگار شیر اب باز کردی همینجور خون میرفت رفتم دکتر گفت جفتت ریزی کرده شیاف داد هرشب استفاده کنم به دوهفته نکشید خوب سدم  الان 28هفتمه خداروشکر نینی سالمه 

خدایا شکرت🙏🏽

چرا هر روز آمپول نمیزنی؟ من ۲ تاصبح ۲ تا شب میزدم ای کاش بری پیش دکتر من خیلی آمپول میده اما کارش ...

من هفته ای یه امپول دارم شمالم دکتر شما کجاست؟