2777
2789
عنوان

واکسن18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 94 پست

عزیزم قبل از این ک ببری واکسن اول بهش استامینوفن بده دو برابر وزنش 

بعدم حتما صبحانه بده بخوره بعد ببرش 

منم ۱۰ روزه زدم 

روز اول هر ۴ ساعت استا بده پسر من ک خودش تا دو روز راه نرفت فقط نشست 

خودتو ب خودت ثابت کن نه به خاله خان باجیای اطرافت 😐
بذارم راه بره یانه بشینه؟

شیرش بده اگه شیر خودتو میخوره ارومش میکنه تبشو چک کن پاشو ببند گرم نگه دار تکون نده پای بچه رو زیاد درد داره اون الان نه میتونه راه بره نه میتونه درست بشینه روپاش فشار میاد فقط روپات بزار لالایش بده یا بغلت طوریی بگیر که پاشو فشار ندی تافردابعدازظهر حالش بهتر میشه من اون ماه دخترمو واکسن هجده ماهگیشو زدم البته من روپاش حای واکسنش دوقطره استامینفون ریختم پاشم با نایلون اروم بستم تا شب دردش کمتر شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هفته پیش زدم وخیلی هم استرس داشتم چون واکسن ۱۸ ماهگی خیلی سخت میشه ولی خداروشکر تب نکرد فقط پاش درد میکرد نمیتونست تکون بده دوشبم خوب نخوابید چون تا تکون میخورد دردش میومدو جیغ میزدوگریه کمپرسم نزاشت بزارم اصلا نزدیکش میشدم جیغ میکشید!نگران نباش ان شاالله سبک میشه براش

پروفن بهتره یااستامینوفن؟

استامینوفن اگه دیدی تبش قطع نشدبروفن بده بروفن هم میگن زیردوسال ندیداگه تبش باهیچی نیامدپایین بده یک نوقع هم میبینی اینقدرمیترسی بچه بابچه فرق داره دردش کمتذه وتعجب میکنی 

اخه ازهمین نی نی سایت تایپیکاروخوندم گفتن انسوالین ببرراحتتره سوزن خودشون درد داره

الان کرونا هست این قرطی بازیا در نمیارن تند تند میزنن میفرسن برن سریع

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
شیش ماهگی داره؟ میام برات میگم چی شد والا دوتادکتررفتم کلامتفاوت حرف زدن یکی گفت راه بره یکی گفت ن ...

انشالا ک زیاد اذیت نکنه . نه ۱۸ ماهگی  داره دخترمم انقدر بد واکسنه حتی حالا تهوعم میگیره  بعدش خودم مریض میشم انقدر اذیت میشم 

گفتم شوهرم مرخصی بگیره ک بچه نشینه روزمین فقط بغلش کنیم

این چه کاریه!!!؟ پسرم که واکسن ۱۸ماهگیشو زد کلی پیاده راه یردمش تا پارک, اونجا هم کلی بدوبدو کرد اصلا اصلا اذیت نشدولی خواهرم پسرشو نمیذاشت تکون بخوره بیچاره بچه تا سه روز اذیت شد

برای شادی روح مامانم یه صلوات می‌فرستید لطفا،خدا به عزیزانتون سلامتی بده داغ عزیز نبینید
اصلانمیذاره میترسه

اخه دیگه حال نداشته باشه چجوری نمیزاره 

هم سریع تب ومیکشه هم عوارضش کمتره 

من خودم از دکتر اطفال پرسیدم‌پروفن بدم یانه چنان داد زد ترسیدم گفت خانم نکنید با این زبون بسته ها اینکارو نکنید هرجا میرید بعصی دکترها هردارویی میدن تا بچه زود خوب بشه ولی نمیگن این داروها رو کبدو کلیه بچه تاثیر میزاره شما هم خوشحال که بچه زود خوب شد