2777
2789
من دو ساله پشت کنکورم، بابا کلافه شدم دیگ ......😞😞😞😞😞 

منم برای ارشدخیلی بیشترازوقتی که قراربودبذارم گذاشتم خیلی کلافه شدم امانگران جون خونوادمم ان شاءالله موفق بشین

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ها کرونا دارن به روی خودشون نمیارن دیدم که میگم

بعله خودمونم تو فامیلمون این مورد رو رویت کردیم ، نامردی بود که نگفتن 😔 حتی استرس اونم دارم چون در حد یه رفت و برگشت با طرف تو ماشین بودم 

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦
بعله خودمونم تو فامیلمون این مورد رو رویت کردیم ، نامردی بود که نگفتن 😔 حتی استرس اونم دارم چون در ...

ما هم یک نفر رو میشناسیم منشی دانشگاهه ماسک هم اصلا نمیزنه میگه نفس تنگی می گیرم الان هم تب کرده صداش هم گرفته ولی میگه نه سرماخوردم کرونا نیست 😐

این پشتیبان قلمچیه ولش کن 😂

هرکسی نگا به توانایی خودش میکنه، من دیگ تحمل تعویق ندارم، ما دو تا کنکوری هستیم تو ی خانواده که دیگ کلافه شدیم از تعویق ، نیمدونم شما ها چه اصراری دارین که عقب بیفته؟ در عرض دو هفته تعویق چه اتفاقی میخاد بیفته بجز اینکه وضعیت بدتر شه؟ چرا خودمونودگول می‌زنیم ، ما با تعویق هیچ پیشرفتی نمیکنیم تازه پس رفت هم می‌کنیم چون آدم دیگ حوصلش نمی‌کشه دوباره بخونه ..... از طرز برخورد شما هم معمول میشه جزو کدوم دسته افراد هستین 😏😏😏😏😏😏😏😏

هرکسی نگا به توانایی خودش میکنه، من دیگ تحمل تعویق ندارم، ما دو تا کنکوری هستیم تو ی خانواده که دیگ ...

حالا که تعویقی در کار نیست برو کنکورتو بده آروم باش 😂

فقط بعدش تاپیک نزنی کرونا گرفتم دارم میمیرم 

حالا که تعویقی در کار نیست برو کنکورتو بده آروم باش 😂 فقط بعدش تاپیک نزنی کرونا گرفتم دارم میمیرم& ...

تو جلو زبونتو بگیر که خیلی احتمالش بیشتره تو با حرفات و دلشکستنات کرونا بگیری و تاپیک بزنی دارم می‌میرم 😏😏😏😏😏😏😏😏😏 

تو تاپیک دیگه هم بودم و دیدم چجوری همه جوابتو دادن، خدارو شکر اینجا شناخته شده این دیگ🙃🙃🙃🙃🙃🙃

تو جلو زبونتو بگیر که خیلی احتمالش بیشتره تو با حرفات و دلشکستنات کرونا بگیری و تاپیک بزنی دارم می‌م ...

کل کادر درمان و نظام پزشکی مخالف هر گونه تجمع هست منتها نمیفهمید اوضاع چقد قرمزه

حالا هم حرص نخور عیب نداره قبول میشی ایشالا بعد دو سال 😂

@نی_نی_یار_3     عزیزم ایشون چاک دهنشو کشیده داره شعور خانوادشو نمایش میزاره رسیدگی کن ل ...

حرفمو بهت زدم تا بدونی توهین توهین میاره🙂 تا الانم خیلی خانومی کردم جوابتو دادم .... اینجا باید با هرکسی در سطح خودش حرف زد و مراعات کار بیش از حد مسخره ایه 🙂🙂🙂 دل مرنجان و مرنج خانومی ...... پستمو پاک کردم تا کاربریم بخاطر آدمایی که یکم ادب ندارن نترکه 🙂🙂🙂🙂 

حالا که تعویقی در کار نیست برو کنکورتو بده آروم باش 😂 فقط بعدش تاپیک نزنی کرونا گرفتم دارم میمیرم& ...

نی نی یار های عزیز از همون اول مشخصه کی دنبال دعوا بوده

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_5  

حتما لایق این حرف بودی و شنیدی و هنوز اینقدر درک نداری که تجمع میلیونی کنکور کجا و مهمونی ۳ نفره کجا ...

حتمن مشاور قلم چی هم با من نبودی ؟😂 زود جوش نیار 

ما هم مهمونی میگیریم ولی دلنشکن که جوابتو هم ندن عزیزم ....

من قبلاً فکر می‌کردم خیلی خانوم تر ازین حرفا باشی ،ولی امروز خیلی بد راجب کرونا حرف زدی توی دو تا تاپیک . امیدوارم خدا ببخشتت . من دو سالم پشت کنکور وایستادم دلیل داشتم و‌تو توی شرایط من نبودی که اونطوری با تمسخر‌ باهام حرف زدی . پس بدون ی چیزی گفتی که منم گفتم خودتم مهمونی می‌گیری..... در کل جلو دهنتو بگیر خیلی جاها....

@نی_نی_یار_3     عزیزم اسکرین فحاشی هاشو دارم میفرستم برات رسیدگی کن

غصه نخور هنوز کاربری دیگ دارم 😂😂😂 بعدشم تعلیق شم خاموش میام ولی جوششششش نیارررررر😂😅 

تورو خدا عقب نیفته چون من دیگ اصلا حوصله ندارم، بابا فشار عصبی وحشتناکی رومه در حدی که حتی یک ساعت خ ...

منم همین اوضاع رودارم واقعاخستتتم از ی طرفم میترسم کلن لغوشه تمون تلاشم ب بادبره از ی طرفم میترسم سرجاش باشه برم کرونابگیرم خیلی حالم بده وسردرگمم😭😭😭😭

خدایاشکرت راضیم به رضای تو😍👑                 لطفامیترکونیداطلاع بدین ببینم واسه چی ترکیدم