2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تورو خدا عقب نیفته چون من دیگ اصلا حوصله ندارم، بابا فشار عصبی وحشتناکی رومه در حدی که حتی یک ساعت خواب آرومم ندارم😭 عقب نیفته که یه موقع اوضاع بدتر شه و بگن که با سوابق انتخاب رشته کنن چون اونجوری رشته خوبی نمیارم😭😭😭😭😭😭

یک عدد ترکیده. کاربری دست دو نفره دوستان 🤦🤦🤦
خوب اینم گفتن با تعداد کم تو روزهای بیشتر برگزار میشه☘

هیچ تفاوتی نمیکنه چون جاندارن این حرفاشونم مثل پروتکلاکشکه فقط

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
تورو خدا عقب نیفته چون من دیگ اصلا حوصله ندارم، بابا فشار عصبی وحشتناکی رومه در حدی که حتی یک ساعت خ ...

استرس وهمه مون داریم به فکرجون خودمون وخونوادمونیم هنوزمعلوم نیست اوضاع قراره چی بشه همه میبرن ومیدوزن

خیلی ببخشید توهین  به بعضیا نشه ولی یه سری از همینایی که میگن بریم کنکور خطر داده اگه عروسی داشته باشن حتما شرکت می کنن و قر هم میدن😒☘

و بلاخره روزی خدا نگاهی خواهد انداخت ❄
استرس وهمه مون داریم به فکرجون خودمون وخونوادمونیم هنوزمعلوم نیست اوضاع قراره چی بشه همه میبرن ومیدو ...

اگ یه ذره وجدان مردم کار کنه، سازمان سنجش فرم میده از قبل ب اونایی که کرونا دارن تا پر‌ کنن و جاشون با بقیه یکی نباشه. اگ اینکارو کنن و مردم هم همکاری کنن یکم درصد ابتلای بقیه کمتر میشه ( کاری به اونی ندارم که خودشم نمیدونه کرونا داره)...

دیگه بسه باور کنین تعویق......

اگ یه ذره وجدان مردم کار کنه، سازمان سنجش فرم میده از قبل ب اونایی که کرونا دارن تا پر‌ کنن و جاشون ...

بعضیاحتی نمیدونن کرونادارن این هیچ کمکی نمیکنه کولرم که کاملاپخش میکنه شرایط برگزاری نیست چه اصراری دارین شما 😑

بعضیاحتی نمیدونن کرونادارن این هیچ کمکی نمیکنه کولرم که کاملاپخش میکنه شرایط برگزاری نیست چه اصراری ...

من دو ساله پشت کنکورم، بابا کلافه شدم دیگ ......😞😞😞😞😞