2777
2789

برو اتحادیشون بپرس دقیق بهت میگن

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واای فک کردم قالیباف رییس مجلس داره بیمه میکنه

خخخخخ

مراحل روشنفکری در ایران😎:۱_مخالفت با دین و مذهب ۲_بیان تک جملاتی از نیچه وصادق هدایت و فروغ فرخزاد و...،۳_نگهداری سگ و گربه و آن را بیشتر از فرزند نداشته دوست داشتن🙈۴_مخالفت با چيزي که بقیه موافقند و موافقت با چيزي که بقیه مخالفند.۵_رسیدن به نهایت خودخواهی با این الگو که هرچیزی که سبب ناراحتی توست از زندگی حذفش کن به جای اینکه راه حل را دریابی....مراحل روشنفکری واقعی😶:1_احترام به تمامی مذاهب و ادیان😋 2_کسب اطلاعات و ارائه مطلب از منبع درست نه از ذهن خود، 🙃3_ ادب ادب ادب😌4_شخصیت بسیار والا 5_مطالعه کتاب و مقاله...این امضا برای تفکر است، لطفا مهربان باشیم🥰
بخدا اسیریه فقط  یه موقع این اشتباهو نکنیا

چرا؟ عمه دامادمون الان بازنشسته شده ماهی ۵ میلیونون بهش میدن

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
چرا چجوریه 

ببین سالی که این طرح رو پیشنهاد دادن یه تعداد خاصی رو پیش بینی کردن و کسانی که بیمه نداشتن، اما سه برابر ظرفیت اسم نوشته شد! قوانین سفت و سخت گذاشتن و هرماه از قالیت بازدید می کنن اگر پیشرفت نداشته باشه بیمه رو قطع میکنن، دلایل پزشکی هم قبول نمیکنن و خلاصه بیمه رو می برن، نگه داشتنش خیلی سخته. ۱۰سال حتما باید بیمه واریز بشه و سنت به ۵۵ سال برسه حقوق واریز میکنن ماهی ۵۰۰تومن که اصلا ارزش اینهمه سختی کشیدنم نداره 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   
چرا؟ عمه دامادمون الان بازنشسته شده ماهی ۵ میلیونون بهش میدن

پنج میلیون محالهههه 

پونصد به زور میدن 

۲۰۲۰ اولین عددیه که یکبار برای همیشه به همه ثابت کرد تو عدد رند واسه کسی نریـ.دن   
ببین سالی که این طرح رو پیشنهاد دادن یه تعداد خاصی رو پیش بینی کردن و کسانی که بیمه نداشتن، اما سه ب ...

خوب عزیزم بیمه مال قالیبافانه دیگه. کسی که قالیبافه همین طوری بیمه میشه. اونی که میگی زحمت داره برای کساییه که میخوان زیرابی برن و قالیباف نیستن. 

پنج میلیون محالهههه  پونصد به زور میدن

کسی که بازنشست بشه با کف بیمه بازنشستگی تامین اجتماعی بازنشست میشه. 

کسی که امسال بازنشست بشه ، اگر سی سال رد کرده باشه  حدود 2800 میگیره.

خوب عزیزم بیمه مال قالیبافانه دیگه. کسی که قالیبافه همین طوری بیمه میشه. اونی که میگی زحمت داره برای ...

بحث زیر آبی رفتن نیست، گفتم اطلاع داشته باشه که شرایط سختی داره و به بهانه های الکی بیمه خیلی ها بریده میشه و حقوقش خیلی کمه 

پنج میلیون محالهههه  پونصد به زور میدن

عه راس میگی منم تعجب کردم ۵ میلیون اونم تازه بازنشسته شده دروغ میگه😑

خدایااا کاش دو دقیقه رگ گردنو ول کنی بیایی جلوم بشینی ببینی چمه....
عه راس میگی منم تعجب کردم ۵ میلیون اونم تازه بازنشسته شده دروغ میگه😑

بستگی به تعداد سال واریزش هم داره 

۱۰ سال واریز کنه ۵۰۰ میدن