2777
2789

دوستان من امروز پسرم رو بردم قدو وزن متاسفانه وزنش 500 گرم هم از دوماه پیش کمتر شده بود تروخدا کمک کنید چی بهش بدم که چاق بشه؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا وزنش 11/700 قدشم 84 هست

وزنش خوبه خداروشکر 

ولی چون افت داشته باید جبران کنه 

کمبود وزن نداره 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
والا وزنش 11/700 قدشم 84 هست

خوبه بابا یهویی چاق میشه خودتو ناراحت نکن من خودم تا کلاس پنجم 20کیلو‌بودم 

الان همش باید رژیم بگیرم‌کلیم اضافه دارم

بهای اعتماد کردن به دیگران بسی سنگین است 💔

خوبه بابا یهویی چاق میشه خودتو ناراحت نکن من خودم تا کلاس پنجم 20کیلو‌بودم  الان همش باید رژیم ...

نمیدونم میگم آخه الان توی سن رشد هست پسر بچه ها باید خوب تغذیه بشن تا رشدشون کامل بشه

بهداشت هم همین رو میگه ولی درکل باشیر خودم فقط سیر میشه غذا خوردن باید التماس کنی

حساس نشو 

پسر من ۱۵ ماهشه ۱۰ کیلوعه غداهم درست و حسابی نمیخوره تازه شیر خشکی بود دیگه بهش شیر پاکتی میدم 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792