2777
2789
عنوان

وسواس فکری

237 بازدید | 8 پست

دوستان راستش خواستم ازتون کمک بگیرم من وسواس فکری دارم و اینجوریه که هر لحظه فکر میکنم مریضم با ساده ترینر علایم به خطرناک ترین بیماری ها فکر میکنم از ده سالگی این مشکلو دارم که تازگیا خیلی شدید دیگه زندگی نمیکنم دارم عذاب میکشم😔

من خیلی خیلی بدتر تو‌هم یعنی واقعا خسته شدم 

از ایدز که 15سال پیش شروع شد تا الان صدتا بیماری اونم ناعلاج کرفتم 

دیگه کم اوردم دیوونع دارم میشم همش بی حالو افسرذم 

نصف عمرم به هاطر این فکرا هدر رفت 

دکترم کلی رفتم از روانپزشک مشاور روانشناس دارو‌خوردم 

دکتر میگع تا خودت نخوای نمیشه 

ددیگه واقعا بعضی علایم نمبدونم واقعیه یا توهممه

سالها دویدمو نرسیدم 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خیلی خیلی بدتر تو‌هم یعنی واقعا خسته شدم  از ایدز که 15سال پیش شروع شد تا الان صدتا بیماری ...

منم دقیقا همش فکر میکنم ایدز دارم اگه دستم بریده بشه تا شیش ماه گریه میکنم که نکنه ایدز گرفتم حتی باورت میشه از ترسم دوست ندارم برم بیرون که نکنه دستم بریده بشه بعد علایم بیماری هارو که میبینم فکر میکنم منم دارم

هر لحظه یه چیزی هپاتیت ایدز سرطان یا هر بیماریه دیگه که فکر کنم علایمش مثل منه الان هم فکر میکنم نکنه چشمم مشکل داره دیگه انقدر گفتم مامانم منو نمیبره دکتر میگه خسته شدم بردمت دکتر همش الکیه

دیدم عزیزم 

من پارسال تا الان سه بار اینجوری شدم که زدم‌تو‌نت زده بود میگرن مامانمم چند بار اینجوری شده انگار ارثیه 

دوبار قبل از عید که چون پهلو‌مامانم بودم فرداش اوکی شدم یعنی اول دیدت نصفه نصفه میشه بعدم جرقه های نورانی از وسط چشمت میرن تا کناره بعدم‌کم کم خوب میشی شابد ده دقیقم نشه 

ولی این دفعه سه هفته پیش تک‌و تنها بودم دخترمم نزدیک سه سالشه دوباره اینجوری شدم انگار خیلی ترسیدم سه دفعم‌پشت هم تو نیم ساعت اینجوری شدم خیلی وحشت کردم از فرداش همش میترسیدم دوباره اینجوری نشم حالا نمیدونم از ترسو‌استرسه تلقینه یا واقعیته  همش حس میکنم گوشه های چشم هی جرقه میزنه 

خسته شدم‌واقعا 

سالها دویدمو نرسیدم 💔

هر لحظه یه چیزی هپاتیت ایدز سرطان یا هر بیماریه دیگه که فکر کنم علایمش مثل منه الان هم فکر میکنم نکن ...

وای مال منم از 18سالگی شروع شد الان 35سالمه عزیزم سعی کن درمان کنی خودتا تا الکی مثل من اینهمه سال زندگیتا هدر ندی تو‌هنوز اول راهی و سنیم نداری 

تو‌نت نزن که همیشه دکترم میگفت منم گوش نمیکردم

سالها دویدمو نرسیدم 💔

دیدم عزیزم  من پارسال تا الان سه بار اینجوری شدم که زدم‌تو‌نت زده بود میگرن مامانمم چند بار ای ...

نه عزیزم ایشالا که چشمت هیچی نیست به نظرم اینا همش تلقینه عزیزم خدا دخترتو برات نگه داره امیدوارم هر دومون خوب بشیم برام دعا کن امیدوارم یه روزی تاپیک بزنیم که خوب شدیم باید به خودمون اینو باور کنیم که فکرامون الکیه و بایدبه چیزای خوب فکر کنیم امیدوارم همیشه شاد و سلامت باشی عزیزم