2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امسال گرفتین؟؟ آخه پولی ک تو حسابم بود و بانک برداشته

یه 12 تومن اول باید تو حسابت باشه تا 50 تومن وام رو بریزند، اول اون 12 تومن رو بانک برمی داره، بعد با همون 50 تومن فورا واریز می کنه یعنی پول خودتم پس میده

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
یه 12 تومن اول باید تو حسابت باشه تا 50 تومن وام رو بریزند، اول اون 12 تومن رو بانک برمی داره، بعد ب ...

پول و برداشتن ولی هنوز هیچی واریز نکردن نیم ساعت گذشته پول و احتیاج داریم میترسم بریزن حساب فروشنده 

پول و برداشتن ولی هنوز هیچی واریز نکردن نیم ساعت گذشته پول و احتیاج داریم میترسم بریزن حساب فروشنده& ...

نه برا ما کمتر از نیم ساعت بود، بعدم ما فقط فاکتور از فروشنده گرفتیم یعنی کالایی نگرفتیم

به آرزوهایم قول رسیدن دادم
نه برا ما کمتر از نیم ساعت بود، بعدم ما فقط فاکتور از فروشنده گرفتیم یعنی کالایی نگرفتیم

منم فاکتور الکی گرفتن اصلا خودشون گفتن فقط فاکتور بیار واسه همین استرس گرفتم ک نریزن حساب اون

امسال گرفتین؟؟ آخه پولی ک تو حسابم بود و بانک برداشته

بعد یکی دوساعت باوام میرزن به حسابت 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
اره یه ماهی میشه، سه تا 50 تومن گرفتیم

چطوری گرفتین

شرایطشو میگی

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.