2777
2789
عنوان

تشکیل قلب جنین❤️

179 بازدید | 23 پست

خانوما من هفته پنجم هستم دکتر نرفتم هنوز شنیدم الان موقع تشکیل قلب هست کار خاصی هست که مفید باشه انجام بدم از تغذیه و...؟؟؟

و اینکه کلا تو ماه اول دوم چه کارایی خوبه بکنم و‌چیا بخورم تجربه هاتونو میگین🥰😊

ایشالا بسلامتی بغلت بگیری  تجربه ندارم و در انتظارم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)

از روز.اول پریودیت حساب کردی 5 هفته ای؟

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هر روز سیب میخورم چون از مرغ متنفرم گوشت هر روز و عدسی خیلی خوبه روزی یه لیوان شیر حتما بخور ماست هم با غذات حتما بخور کلا پروتئین عالیه

برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم دعا کنید 
ایشالا بسلامتی بغلت بگیری  تجربه ندارم و در انتظارم

عزیزم خیلی ممنون انشالله برم دکتر و‌همه چی‌خوب باشه خودم که اصلا هیچ‌حسی فعلا ندارم😐😁انشالله شما هم به سلامتی و‌به موقع بچه تو‌بغلت بگیری😘

عزیزم خیلی ممنون انشالله برم دکتر و‌همه چی‌خوب باشه خودم که اصلا هیچ‌حسی فعلا ندارم😐😁انشالله شما ه ...

انشالله 

خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت  که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
من هر روز سیب میخورم چون از مرغ متنفرم گوشت هر روز و عدسی خیلی خوبه روزی یه لیوان شیر حتما بخور ماست ...

ااا نمیدونستم عدس خوبه حتما میخورم ممنون عزیزم❤️❤️❤️❤️

برای قلب جنین  فقط آرامش داشته باش و به خدا توکل داشته باش .تا انشالله ۸هفته برو سونو صدای قلبشو بشنوی .زودتر از ۸هفته هم نرو.

اگه قرار باشه از همین الان بگی چکار کنم خیلی استرست زیاد میشه هنوز خیلی کار داری تا پایان ۹ماه انشالله بسلامتی بیاد بعلت.این تجربه شخصی منه .

خدایا فقط به امید تو. 
برای قلب جنین  فقط آرامش داشته باش و به خدا توکل داشته باش .تا انشالله ۸هفته برو سونو صدای قلبش ...

وای واقعااا همه ش هرروز فقط در حال سرچ کردنم‌که چکار کنم خیلی بده🙄ممنون عزیزم😘

اره عزیزم‌تو‌این‌ماشین حساب های بارداری توی نت هم‌زدم تاریخ اولین روز اخرین پریود ۳تیر زد ۵هفته

اهان.من رفتم سونو نمیدونم چرا از روزی که پریودیم تموم شده حساب کرده نه روز اول پریودی

خدایا ب حق همین ماه عزیز ناامیدم نکن خدایا من تا لحظه ی اخر بهت امید دارم ‌.به کرمت به بزرگیت به مهربونیت ایمان دارم .یا حسین  یا کشتی نجات عالم دست منم بگیر آقا .یا علمدار کربلا یا باب الحوائج ناامیدم نکن .یا علی اصغر  با دستای کوچولوت گره ی زندگی من و باز کن😪.اللهم اُنشدک بدم المظلوم ....      دوستان توسل کنید به ائمه خیلی مشکل گشاهستن و بزرگوارخدا جوووووووونم شکرت .خیلی مهربونی 😘😘اون حاجتمم میدی😢خودت میدونی چه حالی دارم😭
اهان.من رفتم سونو نمیدونم چرا از روزی که پریودیم تموم شده حساب کرده نه روز اول پریودی

بعضیا لقاحشون دیرتره عزیزم مثلا بعضیا تخمک گذاریشون اول سیکله بعضیا وسط بعضیا آخر 

برای اینکه نی نی مو سالم بغل بگیرم دعا کنید