2777
2789
حالا من صورت نمیدونم ولی برا بدن میرم در حدیه ک از یه هفته قبلش غصه جونمو میگیره انگار میخام برم پیش ...

عزیزم هزینش چقدر شد؟کل بدن میری؟اسم دستگاهت چیه؟ ببخشید  

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن کل بکینی و زیر بغل میرم تو اف رفتم ۱۰۰ بدون اف حدود ۳۰۰ میشه دستگاشم اسکلپیون مدیو استار  کل ...

آها راضی هستی؟ ببخشید لیزر تیرگیا بدن جای جوش هم میبره یا ن اون جداس؟  

این لحظه ها مال مان‌ بله یه جوری باش که انگار بار اخره به اینی که داری قانع باش خره
تو تهران جاي خوب ميشناسي واسه ليزر ؟

آره کلینیک رازی عالیه 😊😊😊

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
آره کلینیک رازی عالیه 😊😊😊

منظورتون همون بيمارستان پوست رازيه ؟ 

جز اون چي ؟

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
منظورتون همون بيمارستان پوست رازيه ؟  جز اون چي ؟

والا اونو شنیدم. نمیدونم دیگه. آره منظورم همونه

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
ای بابا نترشون منو🥴

دستگاه با دستگاه فرق داره من با بقیه همکارام همه یجا مبریم جز یکی اون جای دیگ میره وقتی بهش میگیم درد داره باورش نمیشه برا اون نیم ساعت طول میکشه ما سه نفری نیم ساعتم نمیشه سریع تموم میشه