2777
2789
عنوان

مکیدن دست

94 بازدید | 13 پست

پسرم از وقتی از شیر گرفتمش شروع کرده به مکیدن دستش....ماهیچه دستش...تلخش کردم تندش کردم...آستین بلند تنش کردم اثر نداره....به محض اینکه بیکار میشه شروع میکنه دستشو زخمی کرده دیگه....مورد مشابه داشتین آیا؟

آنچه در فهم تو آید آن بود مفهوم تو

وااای کاش ازش عکس میگرفتی ببینیم. عزیزم 😊😊😊😚😚😚🤗🤗🤗

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره متاسفانه داداشم داره میره تو ۸ سال هنوز این عادتو داره 

عضو اکیپ فیلسوفان نی نی سایت  ...میشه برام صلوات بفرستین💓" لطفا در خواست دوستی نفرستین" هر چی ک خدا بخواد خدا ک بد نمیخواد😍 اگ عقاید ی نفر باهامون فرق داره بی احترامی بهم نکنیم روی کره زمین ب اندازه هممون جا هس باهم مهربون تر باشیم🌸 :)     
وااای کاش ازش عکس میگرفتی ببینیم. عزیزم 😊😊😊😚😚😚🤗🤗🤗

اولش به نظر قشنگه ولی انقدر تکرار میکنه نگرانم آسیب بزنه به خودش....بچه هایی دیدم که این عادتو تا بزرگی هم دارن دلم نمیخواد اینجوری بشه

اولش به نظر قشنگه ولی انقدر تکرار میکنه نگرانم آسیب بزنه به خودش....بچه هایی دیدم که این عادتو تا بز ...

نه عزیزم ایشالا ترک میده، بله شما درست میگین 😊

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
الهی عزیز دلم  چند وقتشه؟ نمیشه دستکش دستش کنید؟

دوسالشه دیگه تازه از شیر گرفتمش...دیروز جوراب شلواری دخترمو قیچی کردم دستش کردم....بهانه میگیره ولی نمیتونه درش بیاره....امیدوارم نتیجه بده

فدات عزیزم....دعا کن کلی انرژی گرفته ازم

چشم عزیزم حتما. بچه داری سخته. گناه داری 🙁🙁😥😥