2777
2789
عنوان

همسرم...

2340 بازدید | 15 پست

نمیدونم چکار کنم حس جنسیش زیاد بشه وقتی اینجا میگن شوهرم فیلم بدمیبینه یا خیانت میکنه تعجب میکنم شوهر من حتی ب خودمم حس نداره

خیلی دوسم داره الان ۳۴ سالشه اگه برسه ب ۴۰ سالگیش چی میشه

چرا مردا امروزه ای مدلی شدن البته همسرمن خیلی هات بوده ولی الان یه دوسالی کارش خیلی زیاده اصلا انگار منو نمیبینه

یه صلوات برا حاجت دلم مهمونم کنید

کپسول سیلدناهرب بگیر واسش روزی دوتا بخوره

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلا مدام بهم چسبیده بود برای یه زن خوشاینده ک همسرش مدام بهش نیاز جنسی داشته باشه خودم خیلی هات نیستم ولی فکر اینکه اون سرد شده و همش تو فکر کار و زندگی و دیگه زیاد بهم نمیچسبه دیونم میکنه

شاید به یکی دیگس وقتی با شما سرده چون میگی قبلا هات بوده احتمال خیلی زیاد با یکی دیگس الان

نه عزیزم بهش ایمان دارم ک بخاطر فشار کارش هست الانم هفته یکبار رابطه داریم ولی نسبت ب قبل کمتر بهم میچسبه ممکنه بخاطر سنش باشه

نه عزیزم بهش ایمان دارم ک بخاطر فشار کارش هست الانم هفته یکبار رابطه داریم ولی نسبت ب قبل کمتر بهم م ...

بازم مطمئن شو چون 99 درصد اینجوریه که گفتم همه روانشناسا هم میگن

be your best

سلام خوشگل خانوما براتون کرم معجزه زیبایی دارم صددرصد اصل و گیاهی 

🌸🍃در تجارت فریب فقط یکبار میفروشد اما صداقت هزاران بار🌸🍃
تمامی لوازم های آرایش ما💄 صددرصد گیاهی و بدون عوارض و با پیشرفته ترین دستگاههای روغن گیری و ناب ترین گیاهان  تولید میشود .شما در آرایشی گیاهی💄لوازم آرایش خود را مستقیم از تولیدی خرید میکنید.

https://t.me/@mkm1337

عزیزم الکی ذهنتوبدنکن نسبت به همسرت

بنظرمن واسه مشغله کاریه  وخیلی هم طبیعیه

با خودش دراین باره صحبت کردی؟

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 
عزیزم الکی ذهنتوبدنکن نسبت به همسرت بنظرمن واسه مشغله کاریه  وخیلی هم طبیعیه با خودش دراین با ...

ب خودشم تیکه انداختم 

مثلا با۴۰ سالگیت چه کنم

کدوم روانشناس این حرفو زده؟؟؟ اتفاقا اکثرا میگن بخاطر دغدغه ذغنی و شرایط کاری خسته ن 

ممکنه باشه ولی کسی که تا دوسال پیش هات بوده چجوری ممکنه رابطع نداشته باشه با زنش خستگی یه جور بهونس کسی همیشه خسته نیس

be your best
ب خودشم تیکه انداختم  مثلا با۴۰ سالگیت چه کنم

😐چراتیکه آخه؟

قشنگ بشین سریه فرصت مناسب باهاش صحبت کن بگو عزیزم مشکلی پیش اومده که علاقه ات به اینکه رابطه داشته باشیم کمتر شده ؟بامن صحبت کن درموردمشکلاتتو...

بیخیالِ دنیا بابا جان🌸بخند گیانم    https://t.me/ash_mast تیکر رسیدن به خواسته 
😐چراتیکه آخه؟ قشنگ بشین سریه فرصت مناسب باهاش صحبت کن بگو عزیزم مشکلی پیش اومده که علاقه ات به این ...

روم نمیشه توصورتش بگم چرا یخ شدی از نظر جنسی

بهش تیکه میندازم خودش منظورمه میفهمه