2777
2789
عنوان

توهین به بقیه

67 بازدید | 1 پست

بعضیا میان مینویسن که شماها خاله زنک هستین... شماها فلان ... خب من اون روز که نینی سایتی شدم جا خوردم‌.اومده بودم درباره تغذیه و فرزند داری اطلاع پیدا کنم اما دیدم بازار شامه ... همه چی هست... چند تا از تاپیکا رو خوندم.واقعا بعضیاشون عجیب نظرمو عوض کرد.مثلا یه تاپیک دختری بود که تازه ازدواج کرده بود و نه کسی رو داشت نه سواد انچنان.فقط همین گوشی دستش بود.بلد نبود چجوری با اخلاق بد همسرش کنار بیاد .واقعا بجای اینکه الکی تو اینستا و ..‌ بچرخین اگه یه راهنمایی درست (تاکید میکنم درست) بدین چقدر واسش مفیده.یا مثلا یکی بود همسرش نبود تنها بود بچش مریض شده بود همه راهنمایی کردن تا بچه رو اروم کنه ...

یا بعضیا نمیدونن دعانویسی و اینا گناهه و میرن سمتش اگه بتونی راهنماییشون کنی خب خیلی کار مفیدی کردی.

یا حتی یه تازه عروس که غذا بلد نیست رو راهنمایی کنی...

مهم این نیست کجا هستیم 

مهم اینه بدونیم اگه واقعا شخصیت قوی داشته باشیم میتونیم محیط اطرافمون رو بهتر کنیم 

نه اینکه ازش فرار کنیم....

ما میتونیم💪💪💪با توکل بخدا ...👈👈   اهداف:۶۴# ۶۳#۶۲#۶۱#۶۰#۵۹#۵۸   🤩🤩🤩👸👸👸یه روزی اون تاج طلایی روی سر منم میشینه😉😍      قد ۱۶۰ .وزن شروع ۶۵

درست میگی عزیزم. من هم معتقدم برای تاثیرگذار بودن رو دنیا لازم نیست کار عجیبی بکنی. همین که با یک راهنمایی درست توی نی نی سایت به یکی کمک کنی هم همونقدر مفیده

فقط این نی نی سایت طوریه که اگه غرقش بشی دیگه غرقش شدی (# مدیریت_زمان)