در ۱۳۹۹/۹/۹ یه اتفاق خیلی خوب میفته برام .🤩مشاور تحصیلی و دانش جوی پزشکی هستم.❤😎"هرکاری دوست داری بکن . ساعت ها بشین موزیک گوش بده . ساعت ها فیلم ببین . ساعت ها فقط بشین یه گوشه . ساعت ها هرکاری دوست داری بکن . میدونی چیه . این دنیا مال توعه . هرکاری دوست داری توش بکن . دنیاتو بازی کن . هر مدل که دوسش داری . به حرف دیگرانم توجه نکن . دیونه ترین ادم دنیا باش که نگران ایندش نیست . زندگی کن . بازی کن زندگی رو . هرکاری دوست داری بکن"
برف زباد نه ولی سالی یکبار شاید بیاد ابم مدت زیادیه دیگه خیلی شور نیست ولی املاحش زیاده اکثرا ...
ممنونم عزیز🍀🌺
خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن». «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ» از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیهالسلام را دوست دارد و روحی که آوارهی اوست..