2777
2789
عنوان

قم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 3868 بازدید | 47 پست
قم شهریه ک من یبار تو ی پارک دیدم ک دو نفر ب دوتا دختر ک مانتو داشتن انصافآ حجاب بدی هم نداشتن گیر د ...

چرا الکی جو میدین وقتی نمیدونید...  والا هرکاری توی همه شهرها میکنن اینحام میکنن  ندیدین حرفم نزنین...خوشتون میاد  کسی درباره شهرتون حرفی بزنه که چند سال پیش دیده و بوده و بعد تعمیم بده به ایینکه شهرشون چنین شهریه!!!!    شهر مذهبی بیشتر گیر میدن طبیعیه... وای دلیل نمیشه یه کافه برای تولد نباشه توش ...هرچی بذهن....میرسه نگین لطفا....

متنفر باش لطفا   اینجا زندگی کردن لیاقت میخواد...  من تهران چند سال درس خوندم شرایط موندن و کارم داشتم   ولی اصلا  ازش خوشم نمیاد ولی بدم نمیگم متنفرم هستم ولی نمیگم ب کسی...  خانواده مذهبیم ندارم  خودمم مدهبی نیستم  ...  نظرمو توی دلم نگه میدارم بای

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا الکی جو میدین وقتی نمیدونید...  والا هرکاری توی همه شهرها میکنن اینحام میکنن  ندیدین ح ...

سلام 

شهر قم برف هم میاد ؟ 

آب و هواش چطور هست ؟

راسته آبش کمی شوره؟

مناطقی که نزدیک حرم باشن کدامن و درکل چه مناطقی برای زندگی بهتره ؟

اطراف شهر باغ هم هست که آدم بتونه بخره ؟

ببخشید سوالاتم زیاد شد.

خدا جونم تا این لحظم ی تنبلِ سست اراده بودم باب میل خودم .یا رَب نظری کن همونی باشم که تو دوست داری. توفیق بده خدای مهربان.... خدایا غزه رو ببین ..سوریه رو ببین...مظلومای دنیا رو ببین...مضطریم خداجون ...خیلی مضطریم...اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)《خدایا آخر و عاقبت ما را ختم بخیر کن».  «الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّکِینَ بِوِلاَیَهِ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ وَ الْأَئِمَّهِ عَلَیْهِمُ السَّلاَمُ»  از ما استخوانهایی خواهند ماند که حسین علیه‌السلام را دوست دارد و روحی که آواره‌ی اوست..

سلام  شهر قم برف هم میاد ؟  آب و هواش چطور هست ؟ راسته آبش کمی شوره؟ مناطقی ک ...

سلام

تشریف بیاربد گروه خانمهای قمی بپرسین

توی تلگرام به ایشون پیام بدین....شرط ورود به گروه ارسال ویس هست...اگر مشکلی ندارین با ویس،،،بهشون پیام بدین تا لینک گروه خانمهای،قم بدن بهتون

Manokhoodaaa

سلام دوستان خواستم تجربه خرید خودم رو از سایت ارزان بهداشت که توی قم هست بگم بهتون واقعا تو محصولاتی که موجود می کنه قیمت زیر اون تو هیچ جا پیدا نکردم نه اینترنت نه مغازه

لینک محصولات کامانش رو میذارم اگر خواستید سر بزنید

https://www.arzanbehdasht.ir/product-category/berands/comeon/

ببخشید ولی به عنوان یه قمی : متنفرم از اینجا متنفر  به هر اسمی صداش میکنم جز قم  حالم ب ...

ای کاش من قم بودم تو تهران جامون عوض میشد

نظراتم تایید و رد نمیشه صرفاً نظره صلوات میفرستی؟