دوستان من تو 11 هفته هستم. نزدیک به یک ماهه که برای تسکین درد معده م و این که حالم بهم نخوره آدامس نعنایی میخورم. امروز هم خیلی اتفاقی رو بسته ش خوندم که نوشته زنان باردار مصرف نکنند.
حالا چیکار کنم یعنی چی میشه خیلی استرس گرفتم 😭😭😭😭 کمک کنید.
خدایا هزاران مرتبه شکرت خدایا شکرت خدایا شکرت که نا امیدم ون نکردی خدایا خودت دادی خودت مراقبش باش خدایا به همه اونایی که ندارن هم اولاد سالم و صالح نصیب کن برای سلامتی تو دلی همه و من یه صلوات بفرستین بی زحمت 😘😘😘 (الا بذکرلله تطمئن القلوب)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
من خیلللی میخوردم . چون اصلا مسواک نمیتونستم بزنم تو بارداری . میزاشتم تو دهنم بالا میوردم به خاطر خمیردنرون . واسه همین خیللی ادامس میخوردم طعم دهنم عوض شه حالت تهومم خوب میشد