2777
2789
عنوان

نشانه های قطعی بارداری

1276 بازدید | 15 پست

دوستان عزیزم من روز ده پری اقدام کردم و دیگه فرصتش پیش نیومد در ضمن من از روز سه پری لتروزول خورده بودم الان زیر دلم درد میکنه ولی خفیف تر از درد پریودی و اینکه گاهی دردش رو  در کشاله ران و پاهام  پهلوهام کمرم و تخمدانام  حس میکنم. ایا همین درد میتونه نشان بارداری باشه ینی بدون درد سینه و تهوع؟؟ یا کلا بخاطر قرص لتروزوله؟😢ممنون میشم از تجاربتون بهم بگین در ضمن 9روز تا پریم مونده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین گلم من بارها پیش اومده از این دردا داشتم ولی واقعن چیزی نبوده

ولی خواهرم با همینا حامله بود

یعنی میگم نه بهش دلخوش کن نه ازش بترس

وایسا تا موعدت گلم

من و خواهرم هر دو جاری هستیم.و هر دو مشکل داریم برای بارداری..لطفن با دلای پاکتون برامون ‌دعا کنید..ممنونم❤توی تلگرام کانالی هست به اسم @مشاور ریحانه بهشتی،مشاوره رایگان داره امیدوارم همه بهش یه سری بزنید😊توی تاپیکام ۲ تا تست شخصیت شناسی عالی دارم..امتحان کنید😊

منم از همون وسط سیکل هزارجور دردو تو کمرمو دلمو تخمدانامو پاهام تجربه کردم.حتی تهوع..اما باردار نشدم.این دردا بخاطر قرصاست.

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

من دیروز همین دردایی که شما داشتی رو داشتم +تهوع

یروز مونده به موعدم (امروز) بی بی چک گذاشتم مثبته🙂

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

منم روز هفده پری که کیت تخمک گذاریم مثبت شد اقدام کردم. اولین بارم بود. کنجکاوم بدونم چی میشه

الان یک هفته مونده به پریودم. علایمی هم ندارم

ولی تا چند روز بعد اقدامم خیلی درد داشتم. تخمدان و کمرم. شایدم مال اقدام بوده. نمیدونم. ولی همیشا بعد نزدیکی دردی نداشتم فقط این دفعه که جلوگیری نکردیم. شایدم بخاطر تغییرات هورمونی و انتظار و تلقین به بارداری باشه. 

بنظرم شمام سعب کن استرس نداشته باشی و تا موعدت صبر کن و به خدا توکل کن

ان شاالله دامنت سبز بشه بزودی. همچنین من و بقیه منتظرا. آمین🙏

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها
اخه نمیگن مگه تا دوهفتع بعدش نشون میده؟ نمیدونم

معمولا کسایی که بعد پری چک میکنن نتیجه بهتری میگیرن

وقتی زود میرن آزمایش، عدد بتاشون مشکوکه

البته طبق تجارب و نظراتی که تا الان خوندم میگم. نمیدونم چی درسته

یه صلوات برای سلامتی همه‌ی مامانا و باباها