2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم هروقت عصبانی شم یا استرس میگیرم دستم میلرزه بعضی وقتا الکی همینجور نشستم پام میلرزه نمیدونم چرا ...

وای خیلی بده.اصلا کنترلشم نمیشه کرد.واسه منم همینجوری.انجام یه کار ساده شروع به لرزش میکنه🤦

در جوابشون چی بگم.؟من انکار میکنم میگم چرا دستات میلرزه

من نمیدونم اونموقع بتون چی میگن و چ چوری مسخره میکنن ک چ جوابی بدن.ولی  گتو باید اینقد خودتو دوست داشته باشی ک حرف بقیه اصلا روت اثر نزاره. چ برسه ب اینکه بش فک کنی! انکار نکن  یا جوابشونو برحسب شزایط بده یا ب قدری خودتو دوس داشته باش ک این چیزی نباشه هرچی توجه کنی بیشتر این حالت پیش میاد

من نمیدونم اونموقع بتون چی میگن و چ چوری مسخره میکنن ک چ جوابی بدن.ولی  گتو باید اینقد خودتو دو ...

میگن چرا دستات میلرزه.تو اصلا کار بلد نیستی.خیلی ضعیفی.اینو ببین توروخدا.....خانواده ام بیشتر رو مخم راه میرن...فامیل یا دوستان باشن ریز ریز میخندن🤦کلافه شدم

کلا همیشه دستاتون میلرزه یعنی؟ یا بخاطر استرس و در شرایط استرسی؟ 

نه خودم تنهایی دستام نمیلرزه موقعی که پیش کسی هستم میخوام یه کاری کنم میلرزه.حتی خانواده.🤦یه نفر نگاه ام میکنه که دارم چیکار میکنم این دستام شروع میکنه به لرزیدن

نه خودم تنهایی دستام نمیلرزه موقعی که پیش کسی هستم میخوام یه کاری کنم میلرزه.حتی خانواده.🤦یه نفر نگ ...

از بس بش توجه کردی. احتمالا کلا ادم اضطرابی هستی. اگه اهل دارو و... هستی میتونی بری پزشک معمولا یه داروهایی با دوز کم شروع میکنن ک استرس تون کم شه. من یادمه ترمای اول دانشگاه برا کنفرانس اینجوری شدم ک قرض پروپرانول ک برای طپش قلب و ضد اضطراب قبلش خوردم.خوب شدم ولی کلا از قرص خوردن خوشم نمیاود شما حتی اگه برای کارهای کوچیک اینجوری پیش ی پزشک برید. ضرر نمیکنین