2777
2789
عنوان

لطفا بیایین😭

141 بازدید | 8 پست

من تا حالا از کیت تخمک گذاری استفاده نکرده بودم.

رفتم داروخونه گفتم بی بی چک لطفا ... گرفتم و اومدم گذاشتم ... مثبت بود خوش حال شدم

بعد اومدم روی دفترچه راهنماشو خوندم دیدم نوشه کیت تخمک گذاری ... خیلی شبیه بی بی چک بود

من فردا موعدمه حالا این طبیعیه هورمون LH مثبت بشه؟؟؟

تو رو خدا اگه میدونید بگید خیلی خورد تو ذوقم

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

منم دلم دختر میخواد راستی چند گرفتی

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
منم دلم دختر میخواد راستی چند گرفتی

شما نمیدونی چرا LH مثبت شده؟

۱۵ تاشو ۲۴ تومن

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نمیدونی چرا LH مثبت شده؟ ۱۵ تاشو ۲۴ تومن

من تاحالا استفاده نکردم اما دلم دختر میخواد میترسم هیچ وقت خدا بهم نده

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )
شما نمیدونی چرا LH مثبت شده؟ ۱۵ تاشو ۲۴ تومن

ببین شاید باید اقدام کنی.اره ؟

نه یروز مونده به پریودم

حالا امتحان کن