2777
2789
عنوان

زن داداش حاضر جواب یا بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم حتما به داداشتون بگین یه تجدید نظر کنه تا بدتر گیر نیفتاده اینجور دخترایی اصلا اوردنشون تو خون ...

تو عید به خاطر عیدی بردن تو این کرونا که ماگفتیم الان دیگه طلانخرید جایی نمیخوایم بریم ولش کن ورداشته بود چهارشنبه سوری برده بود طلاخریدن بعد تو عید میگفت باید بریم خونه ی خالم من دوماه بود خانوادمو ندیده بودم دعوای بزرگی پیش اومد تا خانواده ها کشیدن باز داداش خرم رفت پیشش دیگه مام ولش کردیم به ماچه با پول خودش میخره اخرسرم پول خودشو میبره ما گفتیم گوش نداد

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
تو عید به خاطر عیدی بردن تو این کرونا که ماگفتیم الان دیگه طلانخرید جایی نمیخوایم بریم ولش کن ورداشت ...

پسر خاله منم دقیقا زنش همینجوری بود هرکاری کردن ولش نکرد اخر سر بعد از عروسی مجور شد طلاقش بده الانم هرماهی یه سکه میده زندگیش داغون شد کامل ریخت بهم .نمیدونم واقعا چی بگم اما از پسرا بعیده اونا که حق انتخابشون خیلی بیشتر از دختراس چرا باید خودشونو گیر بندازن و پشت کنن به خانواده درحالی که اون دختر ارزش هم نداره⁦🤦🏻‍♀️⁩ایشالله که بزودی عقلش بیاد سرجاش همه چی حل شه⁦❤️⁩

پسر خاله منم دقیقا زنش همینجوری بود هرکاری کردن ولش نکرد اخر سر بعد از عروسی مجور شد طلاقش بده الانم ...

مرسی خداکنه وقتی سرش به سنگ بخوره که دیر نشده باشه

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
پسر خاله منم دقیقا زنش همینجوری بود هرکاری کردن ولش نکرد اخر سر بعد از عروسی مجور شد طلاقش بده الانم ...

خوب کاری کرد پسر خالت اون دختره باید بفهمه که ادب داشته باشه ولی خیلی از مردا خر یه تیکه گوشت زنشون میشن و وقتی بی احترامی میکنن باید شوهره بزنه تو دهن زنش که دیگه نه من نه تو