سلام زن داداش من سی سالشه و یک ساله عروس ما شده خانواده من خیلی احترامشو دارن ولی واسه هر حرفی که میزنیم چه به اون ربطي داشته باشه چه نه خیلی با لحن تند و بد جواب میده مثلا مامانم آبغوره گرفته میگه چه شور شده میگه شده که شده آبغوره همینه دیگه یا من چایی دم میکنم کمرنگ میشه میگه چایی خوب نمیخرید یا مامانم یه دستور آشپزی بهش پیشنهاد میده میگه درست کردم افتضاحه این دستور خودم درست میکردم بهتر میشد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ای کاش زن داداش منم اینجوزی بود نه اینکه بعد 9ماه نامزدی بابام از داداشم پول گرفته اون ساعت یک نصف شب تو نامزدی بیاد تو خونه باصدای بلند داد بزنه حق شووهرمنو بدین
گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
بهترین راه ادب کردنش اینه که اصلا بهش اهمیت نده و تحویلش نگیر...مخاطبت نباشه...داره تحقیرتون میکنه ک ...
والاه اگر من بودم به روش مادر شوهرم غذا رو میپختم اگر هم بد میشد اصلا چیزی نمیگفتم هی ميگفت افتضاح شد اشتباه کردم اینجوری درست کردم خیلی ناراحت شدم ميخواستم بگم شاید تو بلد نبودی درست بپزی ولی چیزی نگفتم گفتم حالا باعث دلخوری میشه
مادرشوهر منم میگه مثلا اینجوری اونجوری درست کن .البت مثلا میخواد راهنمایی کنه و منم میگم باشه و در نهایت کار خودمو انجام میدم و بی احترامی نمیکنم کلا ب هیچکس
دیگه این زن داداش شما از اون ور بوم افتاده.رفتارش درست نیست
در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند