2777
2789
عنوان

زن داداش حاضر جواب یا بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 2033 بازدید | 53 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ای کاش زن داداش منم اینجوزی بود نه اینکه بعد 9ماه نامزدی بابام از داداشم پول گرفته اون ساعت یک نصف شب تو نامزدی بیاد تو خونه باصدای بلند داد بزنه حق شووهرمنو بدین

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
بهترین راه ادب کردنش اینه که اصلا بهش اهمیت نده و تحویلش نگیر...مخاطبت نباشه...داره تحقیرتون میکنه ک ...

والاه اگر من بودم به روش مادر شوهرم غذا رو میپختم اگر هم بد میشد اصلا چیزی نمیگفتم هی ميگفت افتضاح شد اشتباه کردم اینجوری درست کردم خیلی ناراحت شدم ميخواستم بگم شاید تو بلد نبودی درست بپزی ولی چیزی نگفتم گفتم حالا باعث دلخوری میشه

واق عا ابنجوریه؟چه مردم رو دار شدن 

اره به خدا بابامم بیرونشون کرد هم داداش احمقمو هم زنشو داداشای من واقعا خر زناشونن

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم
ای کاش زن داداش منم اینجوزی بود نه اینکه بعد 9ماه نامزدی بابام از داداشم پول گرفته اون ساعت یک نصف ش ...

بنظرم حتما به داداشتون بگین یه تجدید نظر کنه تا بدتر گیر نیفتاده اینجور دخترایی اصلا اوردنشون تو خونه نحسه

دیگه این زن داداش شما از اون ور بوم افتاده.رفتارش درست نیست

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند
یا من با داداشم حرف میزنم میپره وسط صحبت بحث رو منحرف میکنه و میکشونه به بحث واقعا کلافمون کرده نميش ...

زن داداش من دقيقا همينه بنظرم خودشون مشكل روحي دارن و اينكه خييلي شديدا همه چي رو به منظور ميگيرن و البته حسادت دارن

بنظرم یبار بشور حسابی چنگش،بزن پهن کن خشک بشه تا شده بزارش،کنار حل میشه

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.