2777
2789
عنوان

از کجا بفهمم

242 بازدید | 19 پست

سلام دوستان،یک سوال خیلی مهم دارم

وقتی تو یک ماهی اقدام به بارداری کردم،اگر تا زمان بعد پریود بعدیم ک هنوز نفهمیدم باردارم یا نه،ناخواسته یا ندونسته چیزی بخورم ک بچم بیفته،از کجا بفهمم ک حامله شده بودم و بچم افتاده؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

بعضی ها میگن ک نمیدونستن ک حاملن،ماه اول پریود هم شدن،گرمی جات خوردن بچشون افتاده

دیگه اونا تا ۲ 

۳ ماه نفهمیدن باردارن 

من قبل موعودم ی سر بی بی چک ب دست بودم

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت                                                                                                                                                           
میگن سه ماه اول خطر افتادنش خیلی زیاده،سه ماه رو رد کنه دیگ جاش محکم میشه

مگه شما چیزی خوردی؟؟؟

اره گرمی جات زیاد باعث سقط میشه مخصوصا تابستون و واینکه خونریزی که واسه سقط جنین مثلا ۴ هفته ای هست خیلی سنگین و دردناکه مثل پریودیای قبلی نیست 

به این بارداری شیمیایی میگن 

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...
مگه شما چیزی خوردی؟؟؟ اره گرمی جات زیاد باعث سقط میشه مخصوصا تابستون و واینکه خونریزی که واسه سقط ج ...

نه،چیزی نخوردم،ولی هربار از خوردن چیزهای ترش و گرمی میترسم و بعدش ک باردار نمیشم واسم این سوال میشه

دیگه اونا تا ۲  ۳ ماه نفهمیدن باردارن  من قبل موعودم ی سر بی بی چک ب دست بودم

نه،همون ماه اول،ک اگ پریود نشه،حاملس،ولی پریود شده و حامله هم بوده،گرمی جات خورده،بچه اش افتاده

میخوام بدونم از کجا فهمیده ک حامله شده بوده ک با گرمی جات افتاده؟

نه،چیزی نخوردم،ولی هربار از خوردن چیزهای ترش و گرمی میترسم و بعدش ک باردار نمیشم واسم این سوال میشه

عزیزم یکم حواست باشه مثلا تو دوهفته ای که احتمال بارداری هست زعفرون و گل گاو زبان و .... نخور

خدای خوبم شکرت بابت همه چی... گر نگهدار من آن است که من میدانم... شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد...