رقیه2322 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 684 عنوان چرا کسی کاری نمی کنه 52 بازدید | 4 پست بچه ها همسایه مون رو الان با امبولانس بردن نمیدونم چرا چرا دست به دامن امام زمان نمیشیم😭😭😭😭زیارت عاشورای حق شناس نجات ماست یک ساعت ازروزمون رو فقط میگیره😭😭😭ولی نجاتمون میده 1399/05/11 | 03:24 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 زیارت عاشورای حق شناس چیه؟همون زیارت عاشورای خودمونه؟انشاالله اگه مردم رعایت کنند تا پاییز صبر کنند واکسنش میاد ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
رقیه2322 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 684 زیارت عاشورای حق شناس چیه؟همون زیارت عاشورای خودمونه؟ انشاالله اگه مردم رعایت کنند تا پاییز صبر کنن ... این بلاست فقط باید کمک بگیریم همین نه کامله 40باره میخای تو یک روز نمی تونی تو چهل روز می تونید گروههای 40نفره درست کنید تویک روز خونده بشه
boloberi عضویت: 1399/01/23 تعداد پست: 4112 این بلاست فقط باید کمک بگیریم همین نه کامله 40باره میخای تو یک روز نمی تونی تو چهل روز می تونید گروه ... خیلی زیاده بخوام صدلعن و سلام رو بگم...خودم گروه فامیلی هستم اونجا مطرح میکنم ک بخونیم..مرسی گلم ۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍 بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏 ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍 من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍 🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏 تاریخ شروع انتظار مهر 97
رقیه2322 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/27 تعداد پست: 684 خیلی زیاده بخوام صدلعن و سلام رو بگم...خودم گروه فامیلی هستم اونجا مطرح میکنم ک بخونیم.. مرسی گلم یه بار امتحان کن فقط یک روزه ببین چی میشه