2777
2789
عنوان

واقعاک

111 بازدید | 7 پست

دوستان من تپش قلب خیلی شدید دارم،چندوقت پیش حواسم نبود قرص اشتباهی خوردم وخانوادم بردنم مرکزدرمانی شهرمون وازاونجاانتقالم دادم ب مرکز استان وسرم دادن وخوب شدم،تااینک امشب قلبم شدیدا دردگرفت وخودم واقام رفتیم بیمارستان شهرمون یهو نگهبون برگشته ب من میگ اگ لازم نیس ب دکتربگم نیاد اخه تودفعه قبلی هم مشکل نداشتی،وکنایه زد هیچیت نیست منم درجوابش گفتم اقایxاگ مشکلی بمن پیش بیادجنابعالی جواب میدی پس بیمارستان برای چیه واقعاک چ ادمایی پیدامیشن الهی ب حال وروزمن بیفت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تست اکوکاردیوگرافی هم دادی؟

تپش قلب شاید به خاطر نوشیدن کافئین زیاد باشه.

ولی در کل مشکلات موبوط به قلب می تونه نشون دهنده ی بیماری ریه یا معده هم باشه.

اگه چکاپ کامل نرفتی حتما برو.

اگه تنگی نفس ، خس خس سینه یا سرفه داری حتما به متخصص ریه یا فوق تخصص آسم و آلرژی مراجعه کن.

من آسم دارم و مشکوک به بیماری لوپوس هستم.

هر از گاهی قلبم هم درد می گیره ولی سالمه.

والا ی طوری رفتارمیکنن انگارهمه کارن خوب شد ک دکترنشدن خدا ب خردید ک شاخ نداد

والا خوب شد دکتر نشدن منم رفتم دکترنشسته بودم یهو ی پیرزن اومد منشی باهاش دعوا گف صندلی پره حق نداری بقیه صندلی دست بزنی بیچاره کمرشو عمل کرده بود تا من پاشدم اون بشینه بامن دعوا چرااینجا سرپایی برو بیرون منم هرچی دهنم. دراومد بهش گفتم همه دلشون خنک شد انقد بیشعوربود

ی دختردارم شاه نداره💗صورتی داره ماه نداره🤩ازخوشکلی تانداره🥰