2777
2789
عنوان

تربیت کودک

116 بازدید | 15 پست

بچه هادرموردتربیت کودک چه راهکارهایی داریدپسرم ۶سالشه حرف گوش نمیده کلا اگه راهکاریی دارید ک موثره بگید 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم واقعا موندم با پسر همسرم چیکار کنم    

کاش یکی ک میدونست و تربیتش خوب بود کمکمون میکرد 

میدونی تنهادلیل ارامش زندگی من اینه که برام مهم نیست دیگران درموردم چه فکری میکنن😊دیگران اگه فکرکردن بلدبودن یه فکری به حال خودشون میکردن😁برای رسیدن به حاجتم یه صلوات مهمونم کن دوست گلم🌹
خب اول چندتا از موادی که حرف گوش نکرده رو بگو

کلا سلام و خداحافظی نمیکنه.بد صحبت میکنه.شبانه روز تلویزیون و تبلت هرچی بهش میگم نبین لجبازی میکنه به بزرگترش احترام نمیزاره

مثلا بهش نگید دست به چاقو نزن  بدتر میکنه بهتره بگید اگه دست به چاقو بزنی دستت میبره. 

نگو دست به آتیش نزن   بهتره بگی اگه دست بزنی  ممکنه دستت بسوزه 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
کلا راهکارم اینه با بچه دوست باشی رئیس بازی در نیاری و البته موفق هم هستم 

میشه بگید مثلا اگه حرف زشت زد عکس العمتون چیه یا اگه حرف گوش ندادو لجبازی کرد

به همسرم گفتم بریم پیش مشاور  اما موافق نیست  چند جلسه ی اومد اما بعدش بی حوصله شد

مشاور چی گفت

کلا سلام و خداحافظی نمیکنه.بد صحبت میکنه.شبانه روز تلویزیون و تبلت هرچی بهش میگم نبین لجبازی میکنه ب ...

برای تلویزیون و تبلت که باید خودت مدیریت کنی یه میزان ساعتی رو براش قرار بده تا جایی که میتونی هم مقاومت کن که بیشتر نشه برای حرف زدنش هم ببین چه چیزایی دوست داره مثلا وقتی میدونی قرار با کسی رو به رو بشه بهش بگو اگه امروز خوب سلام و خداحافظی بکنی اجازه میدم یه ربع بیشتر با تبلت بازی کنی یا اگه حرف بدی زد چند ساعتی از چیزی که دوست داره محرومش کن

اما تنبیه بدنی به هیچ وجه نکنید

در ضمن حواستون به بچه هایی که باهاش در ارتباطه هم باشه شاید از اونا یاد میگیره.

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
میشه بگید مثلا اگه حرف زشت زد عکس العمتون چیه یا اگه حرف گوش ندادو لجبازی کرد

اول میخندم  یا تعجب میکنم بعد میگم چه حرف زشتی از کجا شنیدی   دیگه نگی بهتره همه میگن چه خونواده بی ادبی  ابرومون میره   اگر درست شد که هیچی اگر نه اصلا اعتنا نکن  تو محیط خونه که این حرف ها تکرار نشه و بی تفاوتی ببینه از سرش میوفته  رفتار خودت و همسرت و اطرافیان نزدیک خیلی تو تربیتش مواثره 

لجبازی رو هم مطابق سنش باید کجدار مریض سر کنی  خیلی گیر نده بهش که ید تر میشه با زبون خوش  حواسش رو پرت کنی باهاش بازی کنی  بگی بخندی   اعتمادش که جلب بشه  خیلی بهتر حرف شنوی میکنه  

مشاور چی گفت

می گفت زن و شوهر نباید جدا از هم بخوابن 

این بچه باید قبول کنه بعضی مسایل رو حالا نهایتا چند بار اصرار کنه یا حتی گریه نباید فوری کوتاه بیان تازه پسرتون ی خواهز هم داره و بهونه نداره بگه تنهایی می ترسه فلان 

فقط از سر لجبازی هست رفتارهاش .

کاش یکی ک میدونست و تربیتش خوب بود کمکمون میکرد 

عزیزم شاید ناراحت بشی ولی رک برات مینویسم 

بجه باید از یکی از والدین حساب ببره 

و والدین باید هردو همسو باشن ، نباید مثلا مادر بگه این کار رو نکن    پدر بگه نه اشکالی نداره

یا اینکه نباید پدر مادر هرچی بچه میگه رو گوش کنن 

ی بار با پسرم رفته بودم بازار ی چیزی میخواست گفتم نمیخرم انقدر تو بازار گریه کرد و خودشو کوبید ب زمین گفتم نمیخرم    ب نگاه های مردم هم اهمیت نمی دادم  بهش گفتم دارم میرم خونه این کارها رو هم بکنی برات نمیخرم آروم آروم شروع کردم ب حرکت دیدم داره از پشتم یواش یواش میاد

اولین و آخرین بار شد   دیگه خودش میدونه خودشو بگو به و داد و بیداد کنه کارش رو انجام نمیدیم

نه من   نه پدرش 

کلا سلام و خداحافظی نمیکنه.بد صحبت میکنه.شبانه روز تلویزیون و تبلت هرچی بهش میگم نبین لجبازی میکنه ب ...

به نظرم  در عوض اینکه مجبور به رفتاری بکنیش نتیجه رفتاری رو که داره بهش بگو   مثلا وقتی سلام نمیدی   به نظر میاد خنگی  بعد پاشو ادای رفتار خودش رو دربیار وقتی بدون سلام وارد یه مهمونی میشه زیاده روی هم بکنی بهتره

در کنارش یه جایزه هم بزار  من از قبل نمیگم سلام کنی جایزه میگیری  وقتی سلام کرد  یه چیز کوچیک که دوست داره ناقافل بهش میدم میگم چون پسر آقایی بودی فلان جا  حالا بازی بیشتر با تبلت یا هرچی همون لحظه هم که رفتار خوبی داره با کلام تشویقش کن  یا اگر دوست داره ببوسش 

اینجوری خیلی بیشتر تاثیر داره 

2790
2778
2791
2779
2792