2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 141 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه امسال عقد ندارى گلم اگر باشه اشناييه

میشه لطفا درخواستمو قبول کنی 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

میخوام ی چیزایی تو خصوصی بهت بگم گلم 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
اسی واس من می گیری؟؟اسمم ساغر...امسال رشته ای ک میخوام میارم؟شهر خودمون یا شهر دیگه؟توروخدا برام بگی ...

عزيزم يكم دورت شلوغه درگيرى و بحث افتاده اينا امكان داره تمركزتو بهم بزنه اما قبولى دارى شهرت نيفتاده خوشگلم 

چقدر تووو ايندت روشنه لطفا قدرشو بدون لطفاااا

گلم میتونی بگی من کی ازدواج میکنم ؟

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)

میشه عزیزم تعیین کرد چن سال دیگ ازدواج میکنم ؟؟؟؟

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
عریزم مننننننننن کی ازدواج میکننمممم؟ب اونی ک میخوام میرسم؟؟؟وضعیت خانوادم درست میشع؟

عزيزم شما حواب در دل هات با خدارو ميگيرى 

پاى كسى زياد موندن توويه طالع شما خوب نيفتاده امكان داره از بهانه هاى ايشون بعدها خسته شى اگر واقعا ميخواى برسى بهش باي د صبر كنى رسيدن دارى اما خسته ميشى اما جز ايشون يه موقعيت ديگه پيش مياد كه شوكه ميشى اونم عاليع در مورده خانواده دوباره بايد بريزم

اينو نميشه حتمى گفت دورت بگردم اخه اما باردار ميشى يكمم بارداريت سخته  اگر ورق درست گفته باشه ...

گفتین یه دختر توی طالعم دارم واقعا یه دختر دارم بارداریم هم یکم سخته درست گفتین 

میخوام بدونم با این دختری که دارم بچه بعدیم هم دختره؟ یا این دخترمو نشون داد؟