2777
2789
عنوان

فال

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 141 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه سخته يكى يكى بگير لطفا سوالتون و توويه دلتون بپرسين بعد از من بخواى ورق بريزم مثلا بگين سوال احس ...

من لطفااحساسیه

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
yes

میشه واس زمان ازدواجم بگیری خواهش میکنم 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️♥️♥️♥️♥️

و اینک علی بهم پیام میده ؟؟؟ ازدواج میکنیم ؟؟؟ 

خواهش میکنم اگ میشه واسم بگیر حتی اگ نمیتونی یکیشونو بگیر 

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
يه خانوم نازا كه تو اسمش ر داره 🍓🙊من فالمو به نيت هركى اينجاست ريختم 

میشه برای منم بگیری برای ازدواجم میخوام 😥

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
يه خانوم نازا كه تو اسمش ر داره 🍓🙊من فالمو به نيت هركى اينجاست ريختم  

میشه لطفا واس زمان  ازدواج منم بگیری 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️🌷🌷🌷🌷

لطفا اگر امکان داره یک صلوات برای تعجیل در ظهور و سلامتی آقا امام زمان میفرستید؟!💚🌱               🍀اللهم عجل لولیک الفرج🍀                        
.

عزيز دلم يه اقا با موى كم واست شادى  مياره 

از كسى حاجت ميگيرى كه بهش اعتقاد ندارى جز مذهبت نيست واست عشق پر شور نيفتاده اين معنيش توو فال اينه يا زندگيت سرده يا عشق يك طرفه رو امتحان ميكنى اماااا افتاده نظم دادن به زندگيت واست خير و خوبى مياره 

امكان داره سر درد بياد سراغت از ناحيه سر به مشكل بخورى 

سود دهى مالى نيفتتاده در حال حاضر اما يه دلخورى از كسى پيش  مياد و به نحو احسن حل ميشه  

تاوانى توويه زندگيت پس ميدادى مثل عذاب وجدان كه حل نميشه مثل غمى كه هميشه باهاته

بازم اومده حاجتت از طريقى كه انتظار ندارى داده ميشه اين حاجت مسير زندگيو عوض ميكنه روو به سمته خيلى خوب