2777
2789
عنوان

حسادت کردم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 25 پست
دقیقا من کهازشون نمیگذرم اینقدرکینه دارم میخوام نباشه. 😭😭😭تازه خیرسرش میخواد بیاد مشهد خونه من پر ...

وای 

خونواده همسر من مشهدی ان که میگن ما هیچ رسمی نداریم 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
نمیدونم چون از دوشهر متفاوتیم میگن ما رسم نداریم اما میدونم الکی میگن چون برا دختراس همه رسومات انجا ...

اوووف هنو اول کاری این همه دوست داره وای به بعدش خدا صبرت بده

خدایا حس میکنم حرفم بهت نمیرسه پس اینجا برات مینویسم لطفا کارمارو حل و یه نی نی بهم بده ! سال بعد که این پیامو میبینم امیدوارم لبخند بیاره به لبم 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی میگن خواهرمارسم داریم.  خونواده شوهرمنم تبریزین

وای منم تبریزیم که😄😄😄😄وای خدا .بابا تبریزیا هم تشریفاتی ان الان دخترخالم هم با من همزمان عقد کرده بخدا براش سنگ تموم میزارن همیشه ولی من از شانسم این شد 

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
وای منم تبریزیم که😄😄😄😄وای خدا .بابا تبریزیا هم اشریفاتی ان الان دخترخالم هم با من همزمان عقد کرد ...

ولی حس میکنم کلاخانواده شوهر توتبریز بدهستن وروی خوش نشون عروس نمیدن. 

مال من که اونه وای ازش خیلی بدم میاد امروز کلی حرص خوردم گفتم خداعوضسوسرت بیاره زنیکه

ولی حس میکنم کلاخانواده شوهر توتبریز بدهستن وروی خوش نشون عروس نمیدن.  مال من که اونه وای ازش ...

نه بابا از شانس بدت گیر بد ادمی افتادی .عین من که گیر خسیس ترین ادما افتادم اصالتا میدونی همسرت مال کجاس؟ببین اگه اصالتا مال مناطق قره داغ باشن خدا به دادت برسه چون این قوم تو تبریز وحشتناک بدن خواهر خودمم گیر اینا افتاده از یزید و شمر بدترن

نه بابا از شانس بدت گیر بد ادمی افتادی .عین من که گیر خسیس ترین ادما افتادم اصالتا میدونی همسرت مال ...

اووه نه خخخ همسرم یه چیز بدی میگه ازاونها. 😂😂اصالتاخودپدرش تبریزمادرش روستاییه که هرچی اتیشه زیرسراونه

اووه نه خخخ همسرم یه چیز بدی میگه ازاونها. 😂😂اصالتاخودپدرش تبریزمادرش روستاییه که هرچی اتیشه زیرسر ...

اصالت مادرشو بگی میگم چه جور ادمایی ان .کلا تبریزیای اصیل فوق العاده خوبن و باسیاستن .

نمیدونم دقیق والا انگار نهنگی یه همچین چیزی

😄😄😄😄نه نداریم همچین چیزی اما یه جایی هست نوهیر میگن فک کنم دقیق نمیدونم تلفظش چیه اگه اونجایی باشه که خدا به دادت برسه  .خدا خودش به راه راست هدایت کنه همه مادر شوهرای بدجنسو ایشالا که همسرت ادم خوبی باشه