2777
2789
عنوان

نرم شدن کف پا

11043 بازدید | 18 پست

چیکار کنیم کف پا مثل کف پای بچه نرم و لطیف باشه

پوست پام یکم ضخیم و خشنه

ترک نداره اما ضخیمه دوست دارم لطیف و نازک بشه چیکار کنیم

فرزند عزیزم مامان عاشقته♥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفع خشکی پوست پا***رفع ترک پوست پا***رفع التهابات و سوزش حاصل از ترک پا***رفع خشکی و ترک قوزک پا، زانو و آرنج دست با کرم ترک پا خواستی بهم پیام بده🌹

مشاوره رایگان پوست و مو😍😍😍😍

یه راهی بهت میگم انجام بده بعد دعام کن ، از عطاری یه گلیسیرین بخر بیار خونه یه لیموترش تازه رو نصف کن و فقط چهار پنج قطره بچکون تو کل شیش و درشو ببند و تکونش بده ، بعد از این گلیسیرین به کف پات بمال کلا از نوک انگشت تا پاشنه ی پات و روی پات و غوزکشم خواستی بمال ، بعد یه کیسه فریز بکن پات و یه جوراب هم بکش روش و شب تا صبح بزار بمونه صبح بیدارشدی درشون بیار و با آب ولرم بشور ، برای دستای نرم و خوش رنگم میتونی همین کارو بکنی ، هفته ای دو سه بار این کارو انجام بده

و خدایی که در این نزدیکی است.....
یه راهی بهت میگم انجام بده بعد دعام کن ، از عطاری یه گلیسیرین بخر بیار خونه یه لیموترش تازه رو نصف ک ...

خیلی ممنونم شما نتیجه دیدی؟؟

کل گلیسیرینو تین کارو کنم

یه راهی بهت میگم انجام بده بعد دعام کن ، از عطاری یه گلیسیرین بخر بیار خونه یه لیموترش تازه رو نصف ک ...

چه مدت اینکارو کنم اگر خوب بشم دائم دعات میکنم

چقدر طول میکشه اثر کنه؟ 

دوستای گلم به جای راجب بنویسید 👈👈راجع به . به جای مضخرف👈👈مزخرف .  به جای توجیح👈👈توجیه. به جای فوش👈👈فحش. به جای تایپیک👈👈تا   پیک topic
خیلی ممنونم شما نتیجه دیدی؟؟ کل گلیسیرینو تین کارو کنم

من همیشه این کارو میکنم شما همون بار اول امتحان کنی نتیجشو میبینی بینظیره ولی برای اینکه همیشه اینجوری بمونه هفته ای دوبارهم شده انجامش بده ، بله یه شیشه گلیسیرین رو میگیری و چند قطره لیموترش رو تویه کل شیشه میچکونی و درشو میبندی و هم میزنی ، دیگه هربار به اندازه ای که پاتو چرب کنه میمالی و باز درشو میبندی تا دفعه ی بعد که استفادش کنی ، همون یکبار فقط آبلیمورو توش میچکونی تا وقتی اون شیشه تموم بشه و دوباره بخوای بخری همین کارو میکنی

چه مدت اینکارو کنم اگر خوب بشم دائم دعات میکنم

میگم که بار اول انجام بدی نتیجشو میبینی ولی کلا برای اینکه همیشه اینجوری بمونی هفته ای دوبار انجامش بده زحمتی که نداره