2777
2789
عنوان

ایا حامله میشم

171 بازدید | 10 پست

سلام شبتون بخیر دوستای گلم من ماه قبل اقدام به بارداری کردم ولی نشد ولی تمامی علایم بارداری رو داشتم مثل حالت تهوع دل درد سردرد به بو حساس بودم حتی وقتی بیبی چک زدم یه هاله خیلییی کمرنگ داشت ولی پریود شدم حالا این ماه باز اقدام کردم نمیدونم چیمیشه؟

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

انشالله توکل به خدا

《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه پریودات منظمه نگران نباش تا ماه ششم نهایت باردار میشی انشاءالله. اتفاقا منم این علائم تو رو از اولین اقدامم داشتم تا اینکه ماه چهارم باردار شدم. 

ارزش انسان به اندازه ی حرفایی ست که برای نگفتن داره
اگه پریودات منظمه نگران نباش تا ماه ششم نهایت باردار میشی انشاءالله. اتفاقا منم این علائم تو رو از ا ...

اره منظمه انشالله خدا از دهنت بشنوه الهی

💗❤🌷🌺

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨

منم ماه اول کلی علائم داشتم و حتی چن روز عقب انداختم ک گفتن بدنت واکنش نشون داده وخداروشکر ماه بعدش باردار شدم

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏
نگران نباش و استرس نداشته باش.ان شالله باردار میشی قرار نیست که همه همون ماه اول بشن اکثرا چند ماه ط ...

من نگرانم میگم نکنه باردار نشم با اینکه ۲۰ سالمه 

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
منم ماه اول کلی علائم داشتم و حتی چن روز عقب انداختم ک گفتن بدنت واکنش نشون داده وخداروشکر ماه بعدش ...

واقعا اتفاقا خودمم همین حس رو دارم

✨خدای منم بزرگـــــــه ✨
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 2 ساعت پیش
2791
2779
2792