2777
2789
عنوان

امروز مرگ رو با چشمام دیدم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 59 پست
🤭

الاستارتر النمیبینم چی پست کردی  

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
فارسی ک از الفِ الفباش عربی.آمیخته ست     ای دخت پارسی گو    

میدانم فرزندم. اما افسوس که ازم کار خاصی برنمیاد😭 اما در حد خودم، تمام تلاشمو میکنم که ازکلمات فارسی استفاده کنم و بگم رودخانه به جای نهر😑😂

و اسم بچه هامم در اینده حتمن حتمن حتمن با ریشه فارسی انتخاب کنم😋😍

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدانم فرزندم. اما افسوس که ازم کار خاصی برنمیاد😭 اما در حد خودم، تمام تلاشمو میکنم که ازکلمات فارس ...

همون دیگه کاری از کسی برنمیاد.شمام راحت باش  

نهربامزه بود  شما ولی، بگو جوی مولیان    

پارسدخت کی بودی تو  

عضو گروه آبی (چالش رؤیایی بامداد خمار)، وزن اولیه 80، وزن الان ۷0 و......وزن فرداهایم ۶۰😆😎من در حال کم کردن وزنم نیستم دارم از شررررررش خلاص میشم! و دیگه حاضر نیستم برگردم و چاق بمونم. 
همون دیگه کاری از کسی برنمیاد.شمام راحت باش     نهربامزه بود   شما ولی، بگو جوی مول ...

تو تو😄😄😄🤗😍 

جوی مولیان😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ایام غم نخواهد ماند... 99/09/09 بهترین اتفاق زندگیم افتاد. شکر
تو تو😄😄😄🤗😍  جوی مولیان😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ب لاف زدن معروفن 🤭😂 منم با اون شنا کردنم میخواستم لاف بزنم ک نشد🤭😫 شوخی کردم واقعا واجب دونستم ...

سلام عزیزم خوبی منو یادتونه ؟؟

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
سلام گلم بخوبیت  شما خوبی ؟؟ نه بجا نیوردم

سلام عزیز دلم 

من همونی هستم که به خاطر ابجیم پی شماره سید ابوطفل بودم یادتونه شما فرمودی که رفتی پیشش و شمارشو برام زحمت میکشی میفرستی  انقد دعا دعا کردم کامنتمو بخونی 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
سلام عزیزم خوبی منو یادتونه ؟؟

من چند تا دوسته نی نی سایتی دارم 

که گروه واتساپ داشتیم بعدش گوشیم شکست

و دیگه خبری ازشون ندارم شاید شما یکی از اونا باشی🤔

هست را اگر قدر ندانی میشود بود ...
سلام عزیز دلم  من همونی هستم که به خاطر ابجیم پی شماره سید ابوطفل بودم یادتونه شما فرمودی که ر ...

اها باشه گلم حتما شمارشو پیدا کنم برات میفرستم 

چون تو کاغذه پیداش کنم برات میفرستم 

اها باشه گلم حتما شمارشو پیدا کنم برات میفرستم  چون تو کاغذه پیداش کنم برات میفرستم

یه دنیا ممنونم ازتون شرررررررمندتم ببخش اذیتم میشی 

من بهتون درخواست دوستی دادم فدات شم اگه اینجا پیدام نکردی میشه اون ور زحمتشو بکشی عزیزم ممنونتم 

یه دنیا ممنونم ازتون شرررررررمندتم ببخش اذیتم میشی  من بهتون درخواست دوستی دادم فدات شم اگه ای ...

نه عزیزم اذیت نشدم واقعا همه جواب گرفتن 

خواهرم موقع بارداری براش حجاب درست کرد به لطف خدا و لطف دعا ی ابوطفل بچش سالم سالم بدنیا اومد 🤲

نه عزیزم اذیت نشدم واقعا همه جواب گرفتن  خواهرم موقع بارداری براش حجاب درست کرد به لطف خدا و ل ...

خییییییلی ممنونم‌ ازت محبت کردی در حقم فدات گلم یه دنیا ممنونتم‌

عزیزم یکی الان یه شماره دیگه بهم داده اون ایرانسله. شما با همین خط پیشش رفتی ؟