2777
2789
عنوان

گل مژه زدم چیکار کنم توروخدا بیاین

333 بازدید | 18 پست

دیروز چشمم خارش داشت امروز صب پاشدم دیدم زیر چشمم باد کرده درد داره ولی خود گل مژش زیاد بزرگ نیس..چیکار کنم تا یکشنبه خوب میشع؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه چی میگم برا من آب رو آتیش بود... شب قبل خواب اگه سرمه سنگ اصل پیدا کنی چشت بکشی صبح انگار نه انگار... مادربزرگم سنگ اصل مکه داشت داد به من کوبیدم.. عالیه برا همه چی خوبه

اصلا هیچی نزن ارایشم نکن چای کیسه ای بزار سرد شه بزار روش من سه روز پیش زدم یه دوروزه خوب شد

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                

فکر کنم حوله گرم تمیز بزاری خوب باشه با آب جوشیده ای که خنک شده یا سرم شست وشو هم میتونی چشمتو شست و شو بدی ولی به هیچ عنوان چایی و چیزایی مثل عرقیجات و اینا نزن چون استریل نیستن بدتر میشه

وای تا یکشنبه خوب میشه ینییی؟ 😿

از الان هی مرتب بزار انشالله که خوب میشه ،مال من انقدر بزرگ میزد که یادم یه چشممو با باند میبستم میرفتم دانشگاااه اون یکی چشممم غلیظ ارایش میکردم 😬😬🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😂قرار داری 😉

طلوع شادي 😍غروب غم ها😔 براي همه مردم جهان آرزو ميكنم🥰🥰