2777
2789
عنوان

نمی تونم فراموشش کنم

248 بازدید | 40 پست

سلام

بنده ۵ ماهی میشه گه با گسی گ دوسش داشتم کات کردم

ایشون ظاهرا منو دوس نداشت از اواسط رابطه.خلاصه که الان با کسیه.

و کلی هم رفتار بد بام داشت

اینارو گفتم ک بگم کلا خوبی نداش واسم

اما هنو نتونستم فرموشش کنم.

با اینک واقعا بهش فکرم نمیکنم

دوماه اول خیلی فک میکردم اما این ۳ ماه اصن نمیاد تو ذهنم ک اذیت شم ولی دیگ نمیتونم عاشق کسی شم خیلی هم سعی گردم و ادمای مختلفی هم جلوم اومدن..هرکار کردم نتونستم علاقه ایجاد کنم..اولین بارمه ک اینطوری میشم..قبلش خیلی زود علاقه مند میتونستم بشم.

الان با اینک بش فک نمیکنم اما یه اهنگی چیزی ک مورد علاقش بوده اتفاقی گوش میدم بازم حس خوب دارم بش..نمیخام بس حس خوبی داشته باشم.. دلم تنگ میشه بازم ..

میترسم دیگ نتونم عاشق شم..

چیکار باید کنم..ذهنمم منحرف میکنم اما بازم بعد ۵ ماه هنک حس خوبی دارم بش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803

زمان میبره فراموشش کنی یه سال دسگه کلا برات عادی مسشه

عقدکردم💙برای اینکه بعد عروسیمون تو ارامش زندگی کنیم و عاقبت بخیر بشیم یه صلوات بفرستین سختی زیاد کشیدم انشالله به حاجت دلتون برسین🌸
2804
عاقل شدی که عاشق هر کسی نمی شی

دیگ عاشق کسی نمیشم گلا.. خیلی بی تفاوت شدم با هرکی میخام وارد رابطه عاطفی شم خیلی بیخیالم نسبت بهش..بعد دو روز پشیمون میشم و ازش فاصله میگیرم..

من ک 10 ساله

بعدم دوستم نی شوهرمه چی بگم؟ 

تیکر رسیدن ب ارزومه🙄میشه برا مشکلاتم دعا کنی اگ دلت خواست یک صلوات مهمونم کن❤️وپس از هر سختی اسانی است😍😍خداجونم خودت وعده دادی شاهدی چقدر درد کشیدم سختی کشیدم پس ارامش و راحتی رو هم تو سرنوشتم بزار من با تمام وجودم منتظرشم ممنونم ازت😊❤️
2805
2801