2777
2789
عنوان

مامانا لطفا راهنماییم کنین

87 بازدید | 4 پست

سلام مامانا کسی میدونه واسه برفک زبون نوزاد ۶ماهه چیکار باید بکنم؟ امروز قطره نیستات گرفتم ولی دخترم از مزش بدش میاد نمیزاره رو زبونش بریزم.. چیکار کنم که زود خوب بشه؟

هیچ کاری نکن تا زمانی که میتونه شیر بخوره. من مدتها درگیر بودم. هم سر سینه م میزدم هم دهن پسرم. چند روز خوب بود دوباره روز از نو روزی از نو. آخرین بار که بردمش دکتر گفت هیچی بهش نده تا بدنش خودش باهاش مبارزه کنه. یکی نبود بگه خب همون اول این بگو. بعد که به دخترداییم گفتم گفت دختر منم گرفت ولی هیچی بهش ندادم خودش خوب شد. دخترش همسن پسرمه. منم بیخیال شدم خودش زد خودشم خوب شد. هیچی بهش نده تا وقتی راحت شیر میخوره. 

هیچ کاری نکن تا زمانی که میتونه شیر بخوره. من مدتها درگیر بودم. هم سر سینه م میزدم هم دهن پسرم. چند ...

وااای خدا خیرت بده خیلی نگران بودم.. تو این وضعیتم نمیخواستم برم دکتر.. تو گوگل سرچ کردم میگه برفکو جدی بگیرین خطرناکه، من بیشتر نگران شدم.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای خدا خیرت بده خیلی نگران بودم.. تو این وضعیتم نمیخواستم برم دکتر.. تو گوگل سرچ کردم میگه برفکو ...

نه عزیزم من از خودم نمیگم. متخصص اطفال بهم گفت. تا وقتی شیر بدون مشکل میخوره برفکو بیخیال باش. پسرم کل دهنش سفید شد ولی نهایت یک هفته خودش خوب خوب شد. اینقد حرص خوردم که چقدر قطره نیستات به این طفل معصوم دادم که حد نداشت.