2777
2789
عنوان

بعد از طلاق

563 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها اینجا کسی هست دوبار ازدواج کرده باشه

من خیلی ناراضیم از ازدواجم و میخوام همه چیت رها کنم برم

هیچ وقت عاشق همسرم نبودم دوستش داشتم اما خیلی کم 

اون خیلی عاشقم بود اوایل انقدر اذیتم کرده که دیگه دوستش ندارم

میخوام جدا بشم اما از بعدش خیلی میترسم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول : چیکار کرده

دوم : چرا وقتی به کسی علاقه ندارید ازدواج میکنید هم خودتونو بدبخت کنید هم طرف رو 

سوم : برو مشاوره بعد یه مدت شوهرتم مشاور میخواد طلاق الکی نیست که باید تلاشتو بکنی اگه طرف درست نشد یا تلاش نکرد شمام درست نشدی بعد جدا شی که بعد از طلاق پشیمون نشی چرا تلاش نکردم

برا بار دوم ميخواهي جداشي

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

اگه از پس خودت و زندگیت بر میای جدا شو...اگه میتونی مستقل باشی و کار کنی.اما سعی کن زندگیتو بهم نزن و ببین مشکل از کجاست و برطرفش کن طلاق همیشه درست ترین راه نیست مطمن باش

من خودم روزی100پرونده ی طلاق میبینم و زندگی های متلاشی  زندگیت رو بساز 

اول : چیکار کرده دوم : چرا وقتی به کسی علاقه ندارید ازدواج میکنید هم خودتونو بدبخت کنید هم طرف رو&n ...

عزیزم من از اوایل ازدواجم شوهرم دست بزن داره و وحشتناک توهین میکنه

بخاطر ترحم ازدواج کردم چون خیلی التماس میکرد گفتم دلش و بشکنم بعدا خوشبخت نمیشم چون دیده بودم

واقعا تغییر نمیکنه؟ و نمیتونم بسازم بیش از این 

عزیزم من از اوایل ازدواجم شوهرم دست بزن داره و وحشتناک توهین میکنه بخاطر ترحم ازدواج کردم چون خیلی ...

اشتباه کردی یعنی چی از سر ترحم یعنی هر کی گفت دوست دارم باید باهاش باشی که دلش نشکنه

خودت چی دل نداری اینده نداری 

چند وقته ازدواج کردی مشاوره رفتی ؟ برو مشاوره بعد یه مدت شوهرتم مشاور میخواد طلاق الکی نیست که باید تلاشتو بکنی اگه طرف درست نشد یا تلاش نکرد شمام درست نشدی بعد جدا شی که بعد از طلاق پشیمون نشی چرا تلاش نکردم

ضمنا طلاق به این راحتی ها نیست..باید دلایل منطقی داشته باشی

دادگاهی که همه حق رو به مردا میده ...به درد لای جرز میخوره

مرد میگه باهمه شرایطم بساز بیکارم بساز دست بزن دارم بساز فحش میدم بساز و...

عزیزم من از اوایل ازدواجم شوهرم دست بزن داره و وحشتناک توهین میکنه بخاطر ترحم ازدواج کردم چون خیلی ...

اگه خودش بخواد و شما و زندگیتو دوست داشته باشه هم مشاوره میاد هم تلاش میکنه زندگیتونو درست کنه ولی در غیر این صورت هرگز درست نمیشه