2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 45 پست
بزار ناراحت بشن  

رفت بنده خدا 

ببین انقدر خسیسن از یه جا  گونی میخرن هزار شوهرم گفت اینجا میده ۳ هزار گفتن نه نمی خواد بخری که نخاله هاشونو جمع کنن رفت الان داداشمم اونجاس تب داره😭پسرمم رفت خدا کنه کرونا نگیرن😭😭😭لعنت بع من که انقدر رو دادم بهشون

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بزار ناراحت بشن  

هر چی میکشم از بی زبونیه خودمه😭😭ازشون میترسم از ناراحت شدن همع میترسم ....من دوستم شوهرش ماشینش پارکینگ بود به شوهرم  گفتم بده ماشینتو بهشون اونم داد اونم زیادی مهربونه

پریشب تو خیابون یه پسره  غریبه پول  احتیاج  داشت تلفنی به دوستش گفت ۱۲۰ بده شوهرم دلشون سوخت رفت ۱۲۰ بهش داد هر چی  خانوادم خسیسن این مرد انقدر دست و دلبازه که حد نداره 

منم شوهرم هر کاری می‌کنه برای مادرم 

پول نمیگیره اصلا 

خودش دوست داره بکنه کارای مادرمو 

ولی چون ضعف بدنی داره فوری خسته میشه غر میزنی به من 

ولی بعد استراحت  غر زدنشتموم میشه باز می‌ره کارای مادرمو می‌کنه

خدا به همسرت قوت بده 

دستش درد نکنه 

منم شوهرم هر کاری می‌کنه برای مادرم  پول نمیگیره اصلا  خودش دوست داره بکنه کارای مادرمو& ...

دقیقا عزیزم اینم فقط به من غر میزنه و تموم میشه یادش میره ولی  اینادیگه رسما دارن سواری می گیرن خانواده ام پولدار و خسیسن خانواده شوهرم  ندار و دست و دلباز

قبل عید پول قرض  کردم و پس دادم مامانم الان میگه چه فایده   پس دادی ولی دیگه بانک اون سود قبلو که به من نمیده اون یکساله بود ....درصورتیکه داداشم می خوره یه ابم روش 

خب پس بازم میگم حق با شوهرته

می دونم 

منم خیلی به درد نخورم که نمی تونم زندگیمو  جمع  کنم 

میگه تو به خاطر بقیه همیشه مارو له می کنی البته من جوابشو میدم  ولی کلا همس تقصیر منه که درست بشو هم نیستم😐می ترسم از پدرمادرم میترسم شاید ریشه تو بچگی داره بابام سرهنگ بود سخت گیر و زورگو برام

می دونم  منم خیلی به درد نخورم که نمی تونم زندگیمو  جمع  کنم  میگه تو به خاطر ...

فدات شم اینطور به خودت  نگو.وقتی میدونی مشکل از کجاست پس سعی کن درستش کنی.

حتما میتونی.💕💕💕💞

⚘⚘⚘⚘یا حسین⚘⚘⚘⚘

معلومه شوهرت پسر خوبیه،گناه داره،ببخشید ولی یه کم زیاد رو داده به خانوادت،یعنی منظورم اینه اونجور که باید و شاید هوای شوهرتو ندارن،شایدم شوهرت دلخوره طفلک واسه همین یه کم کارها رو لفت میده

خدایا خواهش میکنم به زودی روزای خوب و شاد بیان و پایدار باشن

یکی دوماه همش بهونه بیارین و نرین دنبال کاراشون

حالا هرجور شده

حتی اگر ش‌ده خودشو بزنه به مریضی‌

اونام احتمالا اولش ناراحت و سرسنگین میشن

بعد کم کم عادت میکنم

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد 😍🤰🏻تاپیک دورهمی مامانای آذر99

شوهرت خیلی حق داره کارخوبی میککنه ولفت میده .احترام که نمیزارن بهش،.توهم تلفنامادرتو جواب نده اون موقع هایی که کارش دارن بگو سایلنت0 بودیاخاموش کن .

شایداینجوری بتونی شوهرتواز زیر دست وپاهاشون بکشی بیرون

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز