2821
2789
عنوان

شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 45 پست

خیلی خانوادت پررو هستن ببخشید رک گفتم باید دست شوهرت ببوسی که کمکشون میکنه 

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی خانوادت پررو هستن ببخشید رک گفتم باید دست شوهرت ببوسی که کمکشون میکنه 

ببین تا سیفونشونم خالی می  کنه 

بعد بابام سرهنگه بازنشستس یه جوره افتضاحی  باهاش حرف میزنه که انگار با نوکرش  حرف میرنه بعد گوشیو بدون خداحافظی قطع می کنه

ببین تا سیفونشونم خالی می  کنه  بعد بابام سرهنگه بازنشستس یه جوره افتضاحی  باهاش حرف ...

والا هرکی جای شوهرت بود اصلا باشون حرف نمیزد

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 
تقصیرشماست ازاول نبایداینقدرسوهرتونوجلوخانوادت کوچیک میکردی که بشه وظیفش الان اگه مادرشوهرت ازشماتوق ...

وای راست میگی من میمیرم اگه مادرشوهرم بهم دستور بده

اون برم نمیزاره پیش دستیمو از جلوم بردارم به خدا

اینم به مادرش رفته

والا هرکی جای شوهرت بود اصلا باشون حرف نمیزد

اخه بنده خدا شوهرم اومد تو خونمون بیست سالش بود  شغل و درامدی هم نداشت ایناهم از اول باهاش اینجوری رفتار کردن😐الان دیگه نمیشه کاریش کرد

عزیزم دفعه دیگه که مادرت اینا زنگ زدن با درخواستی داشتن بگو شرمنده شوهرم اون روزی که گچ بلند کرده کم ...

نه بابا الکی میگه من براش دعا می کنم هر شب 

میگع خدا پدرتو بیامرزه 

اینم گول می  خوره

نقطه ضعفش خدا پدرتو بیامرزه هس

ببین تا سیفونشونم خالی می  کنه  بعد بابام سرهنگه بازنشستس یه جوره افتضاحی  باهاش حرف ...

خودت با بابات راحت هستی باهاش صحبت کنی؟؟

اگه میبینی حرف بزنی بدتر با شما قهر میکننو اینا نمیخواد چیزی بگی

زنگ زدن بگو نه الان یجا دیگس کار زیاد داره و ..

عزیزم دفعه دیگه که مادرت اینا زنگ زدن با درخواستی داشتن بگو شرمنده شوهرم اون روزی که گچ بلند کرده کم ...

بدبختی نه نمی تونم بگم هر جا باشه زنگ میزنم میگم بابام زنگ زد اونم غر میزنه و میره بعد میگه بابات اینا خیلی خسیسن

خودت با بابات راحت هستی باهاش صحبت کنی؟؟ اگه میبینی حرف بزنی بدتر با شما قهر میکننو اینا نمیخواد چی ...

هرروز میگم تهرانه میگن اومد بگو بیاد بعد به خودشم زنگ میزنن تو رودروایسی گیر  می کنه من میگم خب چی میشه اگه یه مبلغی هم به عنوان اجرت بدن الان این یه هفتس همش میره تو موتور خونشون کار می  کنه شغلشم که همینه پولشم بدن دیگه 

یا داداشم اصلا فنی نیس زنگ میزنه میگه چرا داداشتو نمیبره سره کار😐

خودت با بابات راحت هستی باهاش صحبت کنی؟؟ اگه میبینی حرف بزنی بدتر با شما قهر میکننو اینا نمیخواد چی ...

نه بابا کجا راحتم حلقومم رو می  جوعه انقدر بد حرف میزنه انگار طلبکاره خدا رو شکر از اون خونه درومدم یه ثانیه هم دوست ندارم اونجا باشم 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز