2777
2789
عنوان

سلام

57 بازدید | 11 پست

میدانستید 

دستمال کاغذی بازیافت نمیشه

نوار بهداشتی و پوشک بچه بعد از چند صد سال در طبیعت تجزیه میشه؟

یعنی این همه پوشک وپد آلوده و کثیف در طبیعته 

حالا چه ضررهایی برای ما داره؟

یکیش آلودگی آب و خاک و هواست.

و ممکنه مریضی هم بوجود بیاره نمیدونم.

تا حالا حس کردید روی یه چمن تازه و سبز وقتی دستمال کثیف یا اشغال پفک میندازیم چه حس بدیه؟ 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷

😂😂😂😂😂

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از پوشک و پد پارچه ای استفاده کنید  

به جای کیسه های پلاستیکی   

کیسه های پارچه ای برای خرید ببرید  

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
کی موافقه جایزه بزارم  برای کسی که زباله کمتری تولید کنه

بعد از کجا میفهمی کمتر زباله تولید کرده😐

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
بعد از کجا میفهمی کمتر زباله تولید کرده😐

عکس زباله هاتون بفرستید 

البته گفتم اگر موافقت کنید 

سلامممم مامان بزرگم همیشه بجای پد بهداشتی دسمال مخصوص میزاشت

واقعا که خوبه اینطوری ضرری برای محیط زیست و بعدش خودمون نداریم

عکس زباله هاتون بفرستید  البته گفتم اگر موافقت کنید

کثیفه نمیشه که

بعد اینکه خب خیلی پد پارچه ای سخته برا پریود 

پدر ادم در میاد که عفونت نگیره تو روز دوسه بار بشوری با افتاب خشک کنی هم چندشه هم سخت و وقت گیر

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
کثیفه نمیشه که بعد اینکه خب خیلی پد پارچه ای سخته برا پریود  پدر ادم در میاد که عفونت نگیره ت ...

منظورم اون زباله های بزرگ و بودار نیست

روشی هست به اسم تهیه کمپوست که حالا هرکی دوست داره میتونه انجام بده

پد هم اتفاقا باعث عفونت نمیشه هم اینکه شسته میشه و ضدعفونی تازه می تونید اتو هم بکنید وقتی خشک شد

اولین نوار بهداشتی ساخته شده هنوز تجزیه نشده

به چندشیش می ارزه