2789
اون شهری ک مد نظرم بود رادیولوژی داشت . یعنی چی رتبش فرق داره رادیولوژی رتبه بهتر میخاد یا پرستاری ؟ ...

رادیولوژی

ولی حقوقشون تقریبا یکیه

داداش قشنگم تو ۱۷ سالگی تصادف کرد و شب تولدش آسمونی شد و ما رو با کلی دلتنگی تنها گذاشت واسه شادی روحش صلوات میفرستی؟💜
پدستاری که خیلی شرایطش سخته .هوشبری و اتاق عمل هم میگن بازار کار نداره

بستگی به شهر داره مثلا من شنیده بودم مامایی بیکاری زیاده ولی امسال دو نفر که این رشته خونده بودند دانشگاه ازاد شاغل شدن

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون شهری ک مد نظرم بود رادیولوژی داشت . یعنی چی رتبش فرق داره رادیولوژی رتبه بهتر میخاد یا پرستاری ؟ ...

رادیولوژی بهتر میخواد

مثلا تهران با ۶۰۰۰و۷۰۰۰منطقه۲پرستاری قبول میشی ولی رادیو۴۰۰۰منطقه۲

عزیزم رادیولوژی رتبش با پرستاری خیلی فرق داره و اینکه دانشگاهاش محدودن اتاق عمل و پرستاری و آزمایشگ ...

رتبه های رادیولوژی نگاه کردم در حد رتبه های پرستاری میخاست بازار کار رادیولوژی و حقوقش چطوره ؟

رتبه های رادیولوژی نگاه کردم در حد رتبه های پرستاری میخاست بازار کار رادیولوژی و حقوقش چطوره ؟

بازار کارش کمتره ولی فارغ التحصیلاشم چون کمترن کار هست براشون

حقوق اطلاعی ندارم

بستگی به شهر داره مثلا من شنیده بودم مامایی بیکاری زیاده ولی امسال دوت نفر که این رشته خونده بودند د ...

اره مامایی هم شنیدم ک میگفتن بازار کار نداره ولی استرس شغلیش هم به نظرم بالاست بچه دنیا اوردن . در مورد رادیولوژی چیزی نمیدونید ؟

اره مامایی هم شنیدم ک میگفتن بازار کار نداره ولی استرس شغلیش هم به نظرم بالاست بچه دنیا اوردن . در م ...

من موقع انتخاب رشته که درباره اش تحقیق کرده ام خیلیا میگفتن بیکاری داره و استخدامش کمه بیمارستان و خصوصی بری کار کنی حقوقش خیلی کمه.

ولی الان که اطراف میبینم تمام رشته های مامایی و پرستاری و اتاق عمل و رادیولوژی و بهداشت سریع سر کار رفتن

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.